loading
close
SON DAKİKALAR

'Yurtta Sulh Konseyi' dövmesi yaptıran kişi gözaltına alındı

'Yurtta Sulh Konseyi' dövmesi yaptıran kişi gözaltına alındı
Tarih: 24.08.2017 - 10:17
Kategori: Gündem

Kayseri'de FETÖ propagandası yaptığı gerekçesiyle yakalanan şüphelinin koluna 'Yurtta Sulh Konseyi' dövmesi yaptırdığı belirlendi.

Kayseri'de, sosyal medya hesabından FETÖ propagandası yaptığı ve devlet büyüklerine hakaret ettiği belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sosyal medya hesaplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Tekel bayisinde çalışan Kaan Ayhan A.'nın sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne ve devlet büyüklerine yönelik küfür ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddia edildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Kaan Ayhan A.'nın, koluna '15 Temmuz 16', 'TSK' ve 'Yurtta Sulh Konseyi' yazılı dövmeler yaptırdığı da tespit edildi. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları