loading
close
SON DAKİKALAR

Yurttaşa tasarruf çağrısı, belediyeye 4.5 milyonluk mobilya

Yurttaşa tasarruf çağrısı, belediyeye 4.5 milyonluk mobilya
Tarih: 08.09.2018 - 15:03
Kategori: Yurt

Kütahya Valisi'nin konforu için makam aracına 60 bin lira harcamasının ardından belediyenin de 4.5 milyon liralık yeni mobilya aldığı ortaya çıktı.

İktidar 'Kamuda tasarruf yapılacak' diyor ama uygulama farklı. AKP'li Kütahya Belediyesi 66 milyon liraya yeni hizmet binası yaptırdı. Bu bina için 6 bin 812 adet ithal ve yerli mobilya alındı. Belediye mobilya için 4.5 milyon lira ödedi.

AKP'li Kütahya Belediyesi, yeni çalışma binası için 66 milyon lira harcadı. Yeni bina için de yeni mobilyalar alındı. Belediyenin 119 ayrı kalemde 6 bin 812 adet mobilya için açtığı ihale şartnamesinde, mobilyaların özellikleri de sıralandı.Yönetici koltuğu için iç çerçevesi özel formda bükülmüş, oturma fontu özel metal ya da ahşaptan olan, doğal deri seçenekleriyle uygun kılıflı koltuk istendi.

"15 YILDIR MOBİLYA ALMADIK"

Sözcü gazetesine konuşan Kütahya Belediyesi yetkilileri, ilk kez yapılan yeni binada mobilya ihtiyacı doğduğunu söyledi. Belediyeye 15 yıldır mobilya alınmadığını vurgulayan yetkililer, 7.5 milyon liraya çıkılan ihalede yüzde 40 kırım uygulandığını ve mobilyaların 4.5 milyon liraya alındığını açıkladı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap "Vali'ye haksızlık etmişler. İtibardan tasarruf olmaz diyorlar ama itibarda yatak da var, tasarruf ise halk için" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları