loading
close
SON DAKİKALAR

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ; Hatay'a girmemiz engelleniyor!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ; Hatay'a girmemiz engelleniyor!
Tarih: 27.06.2022 - 14:41
Kategori: Siyaset

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesaplarından Hatay'a sokulmadığını Erzin girişinde bekletildiğini duyurdu. Özdağ, göçmenler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Hatay'a alınmadığını açıkladı ve tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, göçmenler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Hatay'a alınmadığını açıkladı ve tepki gösterdi.

"Bizim #Hatay'a girişimizi "Anayasa'yı çiğneyerek yasaklayan" Hatay Valisi, şimdi de bulunduğumuz noktaya gelmek isteyen vatandaşları engelliyor! Hatay Valisi, bizi zorlama! Ya devletin valisi gibi davran ya da devletin sana emanet edilen koltuğundan derhal kalkıp istifa et!

Hatay’daki Suriyeliler olay çıkarır diye Zafer Partisi heyetinin kente girmesi engelleniyor. Bu kentin teslim alındığını anlamına geliyor. Sizin işiniz Suriyeli korkusu ile Zafer Partisini engellemek değil güvenliği sağlamak #HatayKimin

Yüzbinlerce sığınmacı ve kaçağın istilası altındaki bir Türk şehri olan Hatay'a Zafer Partililer alınmıyor. Bu kanunsuz, bu akılsız kararı protesto etmek için, Adana, Mersin, Gaziantep ve Hatay'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı buraya davet ediyorum.

Zafer Partisi olarak Hatay’a Türkiye sınırları içerisinde karayolu ile giriş yapamıyoruz. Hatay’a; IŞID veya PKK’lı bir terörist, sapık bir Afgan olarak girmek ise serbest. Zafer Partisine girmek yasak. Suriye’ye geçerek Hatay’a girmek en güvenli ve kolay yol

Sevgili Hataylılar, Hatay'a Türk olduğumuz ve Suriye üzerinden kaçak olarak girmediğimiz ve için engellendik. Bu kanunsuz emir kaldırılmazsa, gerekirse Hatay'ın Türkiye'ye katılışının yıl dönümü olan 9 Temmuz'a kadar buradayız. Gelin burada kucaklaşalım..."


İçişleri Bakan Yardımcısı - Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı yaptığı açıklamada;

"Tek güç kaynağı yabancı düşmanlığı olan, iki gündür Hatay sınırına mayın döşeyeceğini söyleyerek kışkırtıcı bir yol izleyen, hayatı yalan ve provokasyondan ibaret birinin bu provokasyonuna, tahrikine izin verilmemiştir."

Hatay Valiliğinden ve Vali Rahmi Doğan'ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada;

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları