loading
close
SON DAKİKALAR

Zamlar saymakla bitmiyor; 'AKP freni boşalmış kamyon gibi ülkeye krizden krize sürüklüyor'

Zamlar saymakla bitmiyor; 'AKP freni boşalmış kamyon gibi ülkeye krizden krize sürüklüyor'
Tarih: 06.04.2022 - 10:56
Kategori: Siyaset

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın manda yoğurdu açıklamasına çok sert tepki göstererek “Vatandaş yiyecek ekmek bulamazken, ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıp ekranlara manda yoğurdu ile ilgili müthiş bir tarif veriyor. Bu dalga geçmekten başka bir şey değildir”...

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın manda yoğurdu açıklamasına çok sert tepki göstererek “Vatandaş yiyecek ekmek bulamazken, ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıp ekranlara manda yoğurdu ile ilgili müthiş bir tarif veriyor. Bu dalga geçmekten başka bir şey değildir” diye ifade etti.

BİRİLERİ ŞİFA TARİFİ VERİRKEN, VATANDAŞLARIMIZ YATAĞA AÇ GİRİYOR!

CHP'li Kaplan, www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamasında “Birileri şifa tarifi verirken, tarımı bitirmişken, raflarda şeker yok diye vatandaşlarımızla marketler kavga eder oldu. 5 kilogramlık toz şekere bir gecede yüzde 80 zam geldi. 200 Lirayla bir vatandaş 2009 yılında 500 ekmek alırken, 2022 yılında sadece 57 ekmek alabiliyor. Zamlar saymakla bitmiyor! AKP freni boşalmış kamyon gibi ülkeye krizden krize sürüklüyor” dedi.

EL İNSAF DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY KALMADI!

Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan her gece yatmadan önce herkesin yemesi gereken çılgın bir karışım tavsiye etmesi üzerine şu ifadelere yer verdi “Kaliteli manda yoğurdu, kestane balı, Medine hurması ve yulaftan oluşan bir karışıma “şifa” dedi. Vatandaş en ucuz yoğurdu alamıyor, bayat ekmek yiyor, çocuğuna süt götüremiyor; bırak kestane balını sahte balı dahi yiyemiyor. Halktan o kadar kopuksunuz, onu çok iyi anladık da bari yediklerinizi, içtiklerinizi dalga geçer gibi rahat rahat vatandaşın gözüne sokmayın. Yazıklar olsun! Size el insaf, el insaf, el insaf demekten başka tek bir kelime kalmadı.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları