loading
close
SON DAKİKALAR

Zeydan Karalar, Dünya Yürüyüş Günü'nde halkla bir arada

Zeydan Karalar, Dünya Yürüyüş Günü'nde halkla bir arada
Tarih: 03.10.2019 - 14:44
Kategori: Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda sabahın erken saatlerinde etkinlik düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

Yürüyüşün ve sporun insan sağlığına, sosyal yaşama olumlu etkileri bulunduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Spor yaparak, yürüyüş yaparak sağlıklı, dirençli ve huzurlu oluyorsunuz. Hastalıkları önceden engelliyor yürüyüş. Aynı zamanda kalabalık şekilde yürüyüş yapmanın sosyal açıdan getirileri de var. Bir araya gelemediğiniz, görüp de muhabbet etme şansı bulamadığınız insanlarla zaman geçiriyorsunuz. Böylece yeni insanlarla tanışma ya da dostlukları geliştirme fırsatı yakalıyorsunuz. Spor vücudu dirençli hale getiriyor, güçlü kılıyor. Çağımızın en büyük sorunlarından obezliği, şekeri önlüyor. Spor, yürümek her yönden faydalı” dedi.

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Rıza Mete ve Güney Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Boğa’nın da katıldığı yürüyüş boyunca, sabah sporu yapan vatandaşlar, Başkan Zeydan Karalar’la sohbet etti, fotoğraf çektirdi, sorunlarını aktardı. Hemşehrilerini can kulağıyla dinleyen Başkan Zeydan Karalar, spor yapan vatandaşların, yürüyüş parkurlarında daha rahat hareket edebilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları