loading
close
SON DAKİKALAR

Ziegler’in devamı yolda

Ziegler’in devamı yolda
Tarih: 12.02.2012 - 13:41
Kategori: Spor

Fenerbahçe, Santos'un boşluğunu Juventus'un İsviçreli sol beki ile doldurmayı başarırken, Sercan ve Gyan transferleri için de uğraş verdiği öğrenildi. Sercan, G.Saray’a da teklif edildi



Fenerbahçe, Trabzonspor'un transferi için büyük uğraş verdiği, Türkiye'ye getirmek için özel jet bile gönderdiği Juventuslu Reto Ziegler'i kiralık olarak kadrosuna katmayı başardı. Emenike, Güiza, Lugano ve Santos ile yollarını ayırarak önemli ölçüde güç kaybına uğrayan sarı-lacivertli kulüp, savunmanın solunu İsviçreli oyuncu ile takviye ederek hem taraftarın bozulan moralini düzeltti, hem de Süper Lig için hazırlık yaptığının sinyallerini verdi.
İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın Juventus'tan ayrılmak istemeyen Ziegler ile yaptığı görüşmede bu oyuncuyu ikna etmeyi başardığı öğrenildi. İsviçreli oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesine rağmen Trabzonspor yerine Fenerbahçe'yi tercih etmesi sarı-lacivertli camiada Ziegler'e şimdiden büyük bir ilginin doğmasına da neden oldu.
Bu arada yönetimin Mamadou Niang için 8 milyon Euro peşin vermeleri halinde satmayı düşündüğü, buna karşın Sunderland’in Ganalı oyuncusu Asamoah Gyan ile Bursaspor’un gözden çıkardığı Sercan Yıldırım'ı renklerine bağlamak için çalışmalar yaptığı öğrenildi. Gyan’ı kiralayarak, forvet bölgesindeki eksiğini gidermeye çalışan Fenerbahçe, Bursaspor ile de Sercan’ın bonservisi konusunda pazarlıklara başladı. Bu arada Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın Sercan’ı Galatasaray’a da teklif ettiği ortaya çıktı. Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk’ün ise “Tabii ki almak isteriz. Ancak bunun kararını Fatih Terim verir” dediği öğrenildi.


 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları