loading
close
SON DAKİKALAR

Zincirleme Trafik Kazası!

Zincirleme Trafik Kazası!
Tarih: 11.02.2012 - 21:18
Kategori: Özel Haberler

TEM otoyolu İzmit kesiminde meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girerken, Sakarya istikameti 1 saat trafiğe kapalı kaldı.

TEM otoyolu İzmit kesiminde meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girerken, Sakarya istikameti 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Kaza, TEM otoyolu Hereke Mağara Burnu mevkii Sakarya istikametinde meydana geldi. 

Yağış nedeniyle kontrolden çıkan 51 KP 500 plakalı otomobil, önünde seyreden 34 TN 7368 plakalı TIR'a çarptı. Kaza yapan otomobil ve TIR'a çarpmak istemeyen araç sürücüleri ani fren yapınca zincirleme kaza meydana geldi.
  
Kaza yapan otomobile 03 RA 650 plakalı kamyon, kamyona 34 GL 2996 plakalı servis minibüsü, minibüse de 50 DU 335 plakalı kamyon çarparken, kazaya karışan araçlara daha sonra 26 FA 848 plakalı otomobil ile 06 ND 032 plakalı otobüs de çarptı. Araçlara son olarak plakası alınamayan bir otomobil çarptı. 

7 aracın birbirine girdiği kazada, TEM otoyolu Sakarya istikameti tamamen trafiğe kapandı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazada yaralanan olmadı.Polis ve Karayolları ekipleri karla karışık yağmur altında yolu açmak için yoğun çaba sarf ederken, kaza nedeniyle 1 saat trafiğe kapalı kalan Sakarya istikametinde araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı yeniden sağlandı.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları