loading
close
SON DAKİKALAR

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması
Tarih: 18.12.2019 - 18:09
Kategori: Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji ile ilgili yaptığı açıklamada bakanlık olarak süreci takip ettiklerini belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, maaş krizinin yaşandığı Doğa Koleji'nde görevli öğretmenler ve velilerle bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Selçuk'un konuşmasından öne çıkan kısımlar şöyle:

"Bu süreci en başından beri çok yakından takip ediyoruz. her türlü ihtimale karşı da tedbirimizi almış durumdayız. Gerekirse tüm öğrencilerimizi resmi okullara yerleştirme konusunda planlarımız hazır. Satış ve devir için taraflarla temastayız. Temennimiz satış sürecinin olumlu bir şekilde gerçekleşmesi yönünde olup kamu kaynakları ile şirket kurtarma planımız olmadığını ifade etmek isteriz.

Bizim odak noktamız öğrencilerimiz. Onlar için çok özel bir şekilde ilgileniyoruz. Eylemlere katılması, çocukları bu meseleye dahil etmek gibi bir yaklaşım var. Bunun doğru olmadığını düşünüyoruz.

'Sonlandırma işleminin yapılması halinde öğretmenlerimizin çok büyük bir problemle karşı karşıya kalacağı da açık. Dersinin başında olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Selçuk, açıklamalarının ardından gazetecilerin "Doğa Koleji'ni İTÜ Vakfı mı satın alacak?" sorusunu da yanıtladı. Selçuk, "Bu bilgiyi nereden aldıysanız oradan teyit edin" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları