loading
close
SON DAKİKALAR

'Züğürt Ağa filmi Kayseri'de gerçek oldu'

'Züğürt Ağa filmi Kayseri'de gerçek oldu'
Tarih: 03.03.2021 - 14:48
Kategori: Gündem

Kayseri Pınarbaşı'na bağlı Yukarıborandere'de yaşayan 272 kişiye meraları kullandıkları gerekçesiyle 2 milyon liralık ceza kesildi. Cezalara tepki gösteren mahalleli 'Yukarıboran satılık' yazısı astı.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Pınarbaşı'nda meraları kullandıkları için yurttaşlara ceza kesilmesini Meclis'e taşıdı.

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Arık, "Şener Şen'in köyünü satılığa çıkardığı Züğürt Ağa filmi Kayseri'de gerçek oldu, Pınarbaşı ilçemizin Yukarıborandere Mahallesi satılık" dedi.

Çetin Arık, "Yukarıborandere'de yaşayan 272 yurttaşımıza 'Meraları kullandınız' diye 2 milyon liranın üzerinde para cezası kesildi. Evlerini, topraklarını satsalar 2 milyon lira etmez, onlar da çareyi köyü toptan satmakta bulmuşlar" ifadelerini kullandı.

CHP'li Çetin Arık, "Sayın milletvekili Hülya Nergis Hanım da Çıkmış, âdeta dalga geçer gibi 'Köylerimiz çok gelişti, köydü mahalle oldu'" diyor. Hülya Hanım, köylerin ne kadar geliştiğini yerinde görmek için Pınarbaşı'na, özellikle Yukarıborandere'ye gidin, köyken bir gecede mahalle olan, sizin deyiminizle 'gelişen' Yukarıborandere sizi bekliyor" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları