loading
close
SON DAKİKALAR

'CHP'li Aytun Çıray Akşener'in partisine geçecek' iddiasına CHP'den yanıt: Öyle bir şey yok

'CHP'li Aytun Çıray Akşener'in partisine geçecek' iddiasına CHP'den yanıt: Öyle bir şey yok
Tarih: 23.10.2017 - 16:06
Kategori: Siyaset

CHP Milletvekili Aytun Çıray'ın partisinden istifa ederek Akşener'in kuracağı partiye katılacağı iddia edildi. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, 'Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok' dedi.

CHP Milletvekili Aytun Çıray'ın partisinden istifa ederek Akşener'in kuracağı partiye katılacağı iddia edildi. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Bizden giden kimse yok. Ayrıca Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok, dedi. Aydın deyimiyle bunlar çalı dipi taşlamaya benziyor, boş atıp dolu tutma çabası. Hepsi şişirme" yanıtını verdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Aytun Çıray saat 15.30'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Çıray, parti genel merkezindeki görüşmenin ardından saat 16.00-16.15 sularında kamuoyuna bir açıklama yapacak.

Aytun Çıray’ın kendisiyle birlikte CHP’den başka isimleri de yeni partiye götüreceği söylentilerine CHP Sözcüsü Bülent Tezcan "Bizden giden kimse yok. Ayrıca Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok, dedi. Aydın deyimiyle bunlar çalı dipi taşlamaya benziyor, boş atıp dolu tutma çabası. Hepsi şişirme” yanıtını verdi.

Hürriyet'in ulaştığı Meral Akşener’e yakın bir isim "Aytun Bey dostumdur, ben kurucular kurulunda olacağını duymadım" dedi.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları