loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Kılıç Takvim'i Kınadı

Ali Kılıç Takvim'i Kınadı
Tarih: 22.08.2014 - 00:11
Kategori: Yerel

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Takvim Gazetesi’ni kınadı, yalan ve iftiraya dayalı haberi için dava açıp, hesap soracağını söyledi...

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Sekreteri Tekin ile birlikte aşağılık bir suçlamayla karşı karşıya bırakıldıklarını belirterek yazılı bir açıklama yaptı.

Kılıç’ın açıklaması şöyle;

“Kamuoyunun “Havuz Medyası” veya “Yandaş Medya” diye tanımladığı gazetelerden biri, gündemi değiştirme ihtiyacı duyan patronları ne zaman isterse o zaman bayatlamış, aslı astarı olmayan, çiğnene çiğnene sakız olmuş konuları ısıtıp ısıtıp yeniden gündeme getirmektedir.

Bunun son örneği de Sayın CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Genel Sekreter Gürsel Tekin ve benim Alman İstihbarat Teşkilatıyla bağlantım olduğu iddiasıdır.

CHP’de benim MYK üyesi olduğum süreçte de bu iddia ortaya atılmış, yine Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Tekin ile birlikte benim hakkımda da tamamen yalan ve iftiraya dayalı bir haber yayımlanmıştı.

O gün olduğu gibi, bugün de nefretle kınadığım bu iddianın, yalan haber ile iftiranın hesabını sormak için haberi hazırlayan ve yayınına izin verenler hakkında dava açarak ilgililerin cezalandırılmasını isteyeceğim.

Halkın doğru haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına duyduğum saygı nedeniyle kamuoyunun bilgisine sunarım

Saygılarımla.”

Ali Kılıç Takvim'i Kınadı

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları