loading
close
SON DAKİKALAR

Arda Turan milli takıma dönüyor

Arda Turan milli takıma dönüyor
Tarih: 11.08.2017 - 09:10
Kategori: Spor

Gazeteci dövüp, milli takım kariyerini sonlandıran Arda Turan, tekrar milli takıma dönmek istediğini belirterek, ''Hocamız uygun gördüğü takdirde, milli formayı tekrar sırtıma geçirmekten, her zamanki gibi, onur duyacağımın bilinmesini isterim'' dedi.

Barcelona’da forma giyen Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında, 2016’da yaşanan prim tartışmalarıyla ilgili takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldırmıştı. Turan, olayın ardından Milli Takım kadrosundan çıkarılmış ve kamptan da gönderilmişti. Ardından düzenlediği basın açıklamasında konuşan Arda Turan, pişman olmadığını belirterek, Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

Geçtiğimiz günlerde karıştığı kavga nedeniyle tepkilere neden olan ve Milli Takım Teknik Direktörlüğünden kovulan Fatih Terim'in yerine Mircea Lucescu'nun gelmesiyle Arda Turan'ın yeniden Milli Takıma döneceği konuşulmaya başladı. Rumen teknik adamın Turan'la görüştüğü ve "Milli Takım'ın sana ihtiyacı var. Geçmişe sünger çekip ay-yıldızlı formaya dönmeni istiyorum" dediği öğrenildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Arda Turan da, tekrar milli takıma dönmek istediğini dile getirdi.

Turan'ın yaptığı açıklama şöyle:

"Bildiğiniz gibi Kosova maçı öncesinde yaşanan tatsız hadiseler sonrasında milli takım formasına veda etmiştim. Bu kararı almamın asıl sebebi, adım etrafında yaşanan tartışmaların milli takıma ve o kutsal formaya zarar vermesiydi. Bu süreçte hiçbir zaman olgunluğu, sevgiyi ve birleştirici tavrı elden bırakmayan federasyon başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve yönetiminin, ardından hocamız sayın Mircea Lucescu'nun sevgi dolu tavrı kararımı yeniden gözden geçirmeme sebep oldu. Şunun bilinmesini isterim ki, milli formanın hiçbir futbolcuya ihtiyacı yoktur ama bizlerin her zaman bu formanın onurunu taşımaya ihtiyacımız vardır. Bu andan itibaren hocamız uygun gördüğü takdirde, milli formayı tekrar sırtıma geçirmekten, her zamanki gibi, onur duyacağımın bilinmesini isterim. Bu kalan dört maçlık süreçte ve devamında, her şartta arkadaşlarımın yanında olma isteğimi kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

Vişne Haber Ajansı



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları