loading
close
SON DAKİKALAR

Gökhan Günaydın; Ankara’da, Büyük Emekli Mitingi düzenliyoruz AKP Milletvekillerini davet ettim; Cesaretiniz varsa gelin, yurttaşın sesini dinleyin!

Gökhan Günaydın; Ankara’da, Büyük Emekli Mitingi düzenliyoruz AKP Milletvekillerini davet ettim; Cesaretiniz varsa gelin, yurttaşın sesini dinleyin!
Tarih: 07.05.2024 - 17:34
Kategori: Siyaset

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM Genel kurulunda konuştu; Cesaretleri varsa gelsinler, emeklilerin arasında bir dolaşsınlar görelim. Meclise saklanarak siyaset yapılmaz.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM Genel kurulunda yaptığı konuşmada;

26 Mayıs 2024’te, Ankara’da, Büyük Emekli Mitingi düzenliyoruz. AKP milletvekillerini mitinge davet ettim. Cesaretleri varsa gelsinler, emeklilerin arasında bir dolaşsınlar görelim. Meclise saklanarak siyaset yapılmaz.

 
Gökhan Günaydın;
"Arkadaşlar, bugün 7 Mayıs 2024 Salı günü. Salı, çarşamba, perşembe Meclis üç gün çalışacak. Türkiye'nin de birikmiş sorunları var değil mi? Bir taraftan emekli ağlıyor, öbür taraftan işsizler ağlıyor, genç kardeşlerimiz ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Tarım batmış, sanayici ne yapacağını şaşırmış. Siz bize ne gündemi getiriyorsunuz? İşte, bu gündemi getiriyorsunuz. Bakalım, neymiş bu gündemler, üç gün boyunca bununla uğraşacağız.
 
Neymiş biliyor musunuz?
 
Özbekistan’la, Ruanda’yla, El Salvador’la, Panama’yla, Svaziland Krallığı’yla -valla nerede bende bilmiyorum, mutlaka bir yerlerde vardır- ticaret anlaşması yapmışsınız, Meclisi bunların onaylanmasıyla oyalıyorsunuz. Türkiye Büyük Millet Meclisi bunları yarım saatte geçirir. Siz Meclise bir kanun teklifi, memleketin sorunlarıyla işgal olmuş, bununla uğraşan bir kanun teklifi dahi getiremiyorsunuz. Yirmi bir yıllık iktidarın sonunda ulaştığınız yer gerçekten üzüntü verici.
 
Ha, şunu söyleyeyim: Biz ne yapıyoruz? Biz, elbette bu gündemsizliğin peşine düşmüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, 26 Mayıs 2024 tarihinde ezim ezim ezdiğiniz, limon gibi sıktığınız emeklilerle beraber Ankara'da büyük emekli mitingini gerçekleştirecek, sizi davet ediyorum oraya. AKP'li milletvekilleri, gelin, bu mitinge siz de katılın, vatandaşın hâlini bir sorun, bakalım size ne diyecekler?
 
Cesaretiniz varsa gelin, yurttaşın sesini dinleyin. Burada, Meclisin koridorlarına, koltuklarına saklanıp Ruanda’yla ticaret anlaşması yaparak siyaset yürütülemez.
 
Ben, bu düşüncelerle, Türkiye'nin aydınlık geleceğine duyduğum inançla kamuoyunu ve tüm yurttaşlarımızı saygıyla
selamlıyorum. Sağ olun."
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları