loading
close
SON DAKİKALAR

istanbulgercegi.com'un 'Burak Erdoğan' haberine erişim engeli

istanbulgercegi.com'un 'Burak Erdoğan' haberine erişim engeli
Tarih: 19.06.2018 - 18:30
Kategori: Gündem

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Burak Erdoğan, istanbulgercegi.com'un Muharrem İnce'nin 'Sevim Tanürek' cinayetine ilişkin sözlerini içeren haberine erişim engeli getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Burak Erdoğan, istanbulgercegi.com'un Muharrem İnce'nin 'Sevim Tanürek cinayetine ilişkin sözlerini içeren haberine mahkeme kararıyla erişim engeli getirdi.  

Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Yalova’da dershane yöneticiliği yaptığı yıllarda öğretmenlerin sigorta primini yatırmadığını iddia etmişti. 

Muharrem İnce de, Elazığ’da yaptığı mitingde Erdoğan’a  yanıt vermiş "Her gün bir şeyler söylüyor. Tam 20 sene öncesine gitmişler. Dershanelerde iki türlü öğretmen çalışır. Emekliler için prim ödenir ama hiçbir faydası yoktur onun. Emekliler o paranın kendisine verilmesini isterler. Erdoğan eski defterleri açma bak açarım altında kalırsın. Dershanede 20 sene önce ceza kesilmiş. E ne olmuş? Sonra ödenmiş. İstersen gel bir de Sevim Tanürek cinayetini araştıralım. Açtırma ağzımı." demişti. 

Birçok haber sitesi gibi istanbulgercegi.com da Muharrem İnce'nin Elazığ mitinginde ifade ettiği bu sözlerini haberleştirdi.  

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan mahkemeye başvurarak İnce’nin açıklamalarının yer aldığı haberlere erişim engeli getirilmesini talep etti. İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği de Burak Erdoğan’ın talebi üzerine İnce’nin sözlerinin yer aldığı haberlere erişim engeli getirdi.

 istanbulgercegi.com'un bu haberine ulaşmak isteyen kullanıcılar  "Bu internet sitesi (http://www.istanbulgercegi.com/muharrem-ince-erdogan-istersen-gel-bir-de-sevim-tanurek-cinayetini-arastiralim_171838.html) aşağıdaki karara istinaden 5651 sayılı Kanun uyarınca Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından erişime engellenmiştir." yazısıyla karşılaşıyor.

 

* İSTANBUL 9. SULH CEZA HAKİMLİĞİ'nin 19-06-2018 tarih ve 2018/3229 sayılı kararı

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları