loading
close
SON DAKİKALAR

Şişli Belediye Başkan yardımcısı Cemil Çandaş toprağa verilecek

Şişli Belediye Başkan yardımcısı Cemil Çandaş toprağa verilecek
Tarih: 20.07.2016 - 23:27
Kategori: Sağlık, Yaşam

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın cenazesi, Şişli Belediyesinde düzenlenen cenaze töreni sonrası 21 Temmuz 2016 Perşembe günü ikindi namazı ile toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon - Beşikdüzü'ne yollandı.

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş (52) Şişli Belediye binasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede bir gün sonra hayatını kaybetmişti. 

Silahlı saldırıda sonrası hayatını kaybeden Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş için ilk tören 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat: 16,30'da Şişli Belediyesi önünde yapıldı...

Cenaze törenine çok sayıda CHP'li belediye başkanı, milletvekili, Şişli Belediyesi çalışanları, DİSK, TMMOB yöneticileri, meclis üyeleri, CHP'li üyeler il başkanı, ilçe başkanı ve yöneticileri, gazeteciler, ailesi ve sevenleri katıldı...

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü cenaze töreninde bir açıklama yaptı: 

Başkan yardımcımız Cemil Candaş’ı katleden ve temiz bir Şişli istemeyenlerin, bu hain saldırısını şiddetle kınıyoruz. Failler, temiz belediyecilik ilkemizi bir türlü kabullenemeyip, bozuk düzenin devam etmesini isteyenler ve rant kapıları teker teker suratlarına kapananlardır. Olayın en ince ayrıntısına kadar aydınlatılması, azmettirenlerin bulunması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçleri ile yakın temaslarımız devam etmektedir. Çok kıymetli çalışma arkadaşımızı katledenlerin peşini bırakmayacağımızı ve hainlerin en ağır cezayı alması için hukukun bize verdiği her türlü olanağı kullanacağımızı herkesin bilmesini isteriz.

Adalet önüne çıkarılıp, cezalarını alıncaya kadar Cemil Candaş’ı katledenlere şunu haykırıyoruz; ne sizlerin, ne başkalarının ne bugün ne de yarın, Şişli halkını sömürmesine canımız pahasına izin vermeyeceğiz! Korkmuyoruz! Bizler sadece çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımızı kaybetmedik, haksızlıklar karşısında dilsiz şeytan olmayan, gerçek bir demokratı kaybettik. Her zaman sevecen kişiliğiyle hatırlayacağımız Cemil Candaş’a Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi...

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın cenazesi, Şişli Belediyesinde düzenlenen cenaze töreni sonrası 21 Temmuz 2016 Perşembe günü ikindi namazı ile toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon - Beşikdüzü'ne yollandı.

www.istanbulgerecegi.com ailesi olarak Cemil Çandaş'ın ailesine ve Şişli Belediyesi ailesine başsağlığı diyor ve acılarını paylaşıyoruz.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

Şişli Belediye Başkan yardımcısı Cemil Çandaş toprağa verilecek

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları