loading
close
SON DAKİKALAR

Ayakkabı kutulu protestolar AKP'lileri bırakmıyor

Ayakkabı kutulu protestolar AKP'lileri bırakmıyor
Tarih: 06.02.2014 - 01:00
Kategori: Siyaset

Binali Yıldırım Harmandalı'nda esnaf ziyaretinde girdiği berbere, ''Ensemin durumu nasıl'' diye sorunca ''Durum kötü cevabını'' aldı.. Yıldırım daha sonra kahvehanedeki yurttaşların 'ayakkabı kutusu' tepkisi ile karşılaşınca aldırış etmeden ziyaretini son

Binali Yıldırım Harmandalı'nda esnaf ziyaretinde bulundu. Bir kahvehaneye giren Yıldırım burada vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Daha sonra Yıldırım, bir berber dükkanına girip saçlarını düzelttirdi. Berber çırağına, ''Aman dikkat et. Saçlarımı bozma'' diyerek espri yapan Yıldırım, zaman bulamadığı için çoğu zaman ense tıraşını evde kendisinin yaptığını söyledi. Berbere, ''Ensemin durumu nasıl'' diye soran Yıldırım, ''Durum kötü cevabını'' aldı.
Yıldırım ayakkabı kutusu sohbetine dönüp bakmadan gitti
AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Harmandalında esnafı ziyaret ederken, bir kahvehaneye girdi ve okey oynayanlarla sohbet etti. Yıldırımın okey sohbeti sırasında arka masada kağıt oynayan iki vatandaş arasında ayakkabı kutusu sohbeti oldu. Yıldırımın dönüp bakmadığı masada gerçekleşen sohbette bir vatandaş arkadaşına "Ne yaptın? Yanında getirdin mi paraları ayakkabı kutusuyla ?" dedi. Arkadaşı da "Hayır, ayakkabı kutusuyla getirmedim. Bankaya yatırdım paraları. Ayakkabı kutuları evde boş duruyor" dedi. Bu sohbeti, Yıldırıma duyurmaya çalışan iki vatandaş başarılı olamadı. Yıldırım, okey oynanan masada vatandaşlara taş çekerek yardım etti ve arka masaya dönmeden kahvehaneden ayrıldı.
YARIN

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları