loading
close
SON DAKİKALAR

İnce: ''Oyuna gelmeyin, sakın şiddete bulaşmayın''

İnce: ''Oyuna gelmeyin, sakın şiddete bulaşmayın''
Tarih: 18.03.2014 - 14:26
Kategori: Siyaset

Grup Başkanvekili İnce: ''Oyuna gelmeyin, sakın şiddete bulaşmayın. Diktatörlerin hiç sevmediği şey mizah. Bunların gerçek yüzünü mizahla anlatacaksınız''

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Bartın’da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Recep Tayyip Erdoğan’ın gezi olaylarında gençlerin alkol şişesiyle camiye girdiğini söylediğini ancak cami imamının, “ben böyle bir şey görmedim” dediğini aktardı.

Camiye ayakkabıyla girildiği iddialarının doğru olduğunu anlatan İnce, göstericilerin, peşlerinde TOMA ve biber gazıyla gelinmesinden dolayı kendilerini can havliyle camiye attıklarını ifade etti.

İnce, camiye ayakkabıyla girilemeyeceğini belirterek, “Bunu herkes bilir ama orada bir zorunluluk var. Camiye ayakkabıyla girilmez ama cepte haram parayla hiç girilmez” diye konuştu.

Bütün faşist ve diktatörlerin, gençlerin şiddet uygulamasını istediklerini dile getiren İnce, şunları kaydetti:

“Oyuna gelmeyin, sakın şiddete bulaşmayın. Diktatörlerin hiç sevmediği şey mizah. Bunlarla kafa yapacaksınız, makaraya saracaksınız. Bunların gerçek yüzünü mizahla anlatacaksınız” diye konuştu.

İnce, 30 Mart’ta 1989′da olduğu gibi Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri olmak üzere tüm ülke genelinde rekor kıracaklarını söyledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları