loading
close
SON DAKİKALAR

1 lira vermedi öldürülüp yakıldı

1 lira vermedi öldürülüp yakıldı
Tarih: 11.04.2013 - 11:46
Kategori: Gündem

Ankara’da uçucu madde bağımlısı K.A., istediği 1 lirayı vermeyen kişiyi boğarak öldürdü. Cesedinin üzerine de tiner döküp, yaktı...

Ankara’da tiner ve uçucu madde bağımlısı olan K.A., geçtiğimiz pazar günü Atatürk Orman Çiftliği içinden geçen demiryolu yakınlarında yürüdüğü sırada duvar dibinde oturan bir kişinin yanına yaklaştı. K.A., bu kişiden kendisine 1 lira vermesini istedi, ancak olumsuz yanıt aldı. Daha sonra K.A. ile para istediği kişi arasında boğuşma başladı. K.A., cebindeki bıçağı bu kişinin boğazına sapladı. K.A., ölmediğini görünce de elleriyle boğazını sıktığı kişiyi öldürdü.

3 lirayı alıp yaktı 

K.A., daha sonra öldürdüğü kişinin cebindeki 3 lirasını aldı. Öldürdüğü kişinin elbiselerini çıkararak üzerine koyan K.A., kıyafetlere tiner döktükten sonra ateşe verdi. K.A., cesedin yanmasının ardından olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bu sırada çevreden geçen bir kişi alevleri görüp, polise haber verdi. Polis, yanan kişinin kimliğinin belirlenmesi için cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Adli Tıp Kurumu’nda fotoğrafları çekilen ceset, kimsesizler mezarlığında toprağa verildi. Polis, olayın ardından çevrede yaptığı incelemede, üzerinde kan ve elinde, kolunda kesikler olan K.A.’yı gözaltına aldı. K.A. kimliği belirlenemeyen kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.
K.A.’nın ifadesinde şunları söyledi: “Tren yolunda yürüyordum. Tanımadığım bu kişiyle karşılaştım. Kendisinden 1 lira istedim, ancak vermedi. Para vermediği gibi benim sol elimdeki yüzüğümü almak istedi. Bı sırada cebimdeki maket bıçağını boğazına sapladım. Ellerimle boğarak öldürdüm. Parasını aldıktan sonra tineri üzerine döktüm ve yaktım.”

Vücudundan akan kanı içmiş!

K.A. emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. K.A.’nın, 16 yaşındayken bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ve cezaevinden de 10 gün önce tahliye olduğu öğrenildi.
K.A.’nın verdiği ifadede, “Kendisine para vermeyen kişiyi öldürdükten sonra, yakmadan önce vücudundan akan kanın bir kısmını içtiğini” söylediği öne sürüldü.

Sertaç Koç/Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları