loading
close
SON DAKİKALAR

101 milyon lira destek verildi

101 milyon lira destek verildi
Tarih: 27.09.2012 - 11:23
Kategori: Ekonomi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Çevre kirliliğinin önlenmesi ve giderilmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, çevre kirliliğinin önlenmesi için son 9 ayda yerel yönetimlere 101 milyon lira destek verdiklerini açıkladı.


Bayraktar, 311 çöp toplama aracı, 362 çevre kirliliğini önleme projesi, 63 kanalizasyon projesi 17 katı atık tesisi ve 5 müşavirlik için toplam 101 milyon liralık yardım yaptıklarını vurgulayarak “Yerel yönetimlere desteğimiz sürecek” dedi. Belediyelerle uyum içinde çalışacaklarını dile getiren Bayraktar, şöyle konuştu: “Çevre kirliliğinin önlenmesi ve giderilmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Çevre kirliliğinin önlenmesi ve çevre politikalarının etkin uygulanması amacıyla çöp toplama aracı, kanalizasyon, atıksu arıtma, katı atık düzenli depolama ve diğer çevresel altyapı tesislerine çevre katkı paylarından maddi yardım yapıyoruz. Bisiklet yolu, sokak ve park düzenlemelerine de destek oluyoruz. Ayrıca, akılcı ve anlamlı projeleri de destekliyoruz.”

Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları