loading
close
SON DAKİKALAR

17 şehit için soruşturma başlatıldı

17 şehit için soruşturma başlatıldı
Tarih: 10.11.2012 - 17:15
Kategori: Gündem

Siirt'te askeri helikopterin sis nedeniyle düşmesi sonucu 17 asker şehit oldu. Genelkurmay, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı...

ANKARA - Genelkurmay'dan kazayla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "10 Kasım 2012 Cumartesi günü bölgede icrasına başlanan planlı operasyonel faaliyet için Siirt’ten kalkan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky helikopterimiz saat 07:45 sıralarında, Pervari ilçesi Doğanca beldesi Hasan Tepe mevkiinde kaza kırıma uğramıştır. Bu elim kaza sonucunda 17 personelimiz şehit olmuştur. Kaza ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Helikopterin düşüş sebebi soruşturma sonucunda belirlenecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aile fertleri ile Yüce Milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."



Bozdağ: İlk bilgilere göre düştü ama araştırılmalı
 
Başbakan Vekili Bekir Bozdağ, Pervari'de 17 askerin şehit olmasına ilişkin, ''Aldığımız ilk bilgiler; havanın çok yağışlı ve sisli olması nedeniyle iniş sırasında kayaya çarpma nedeniyle düşme olduğu şeklinde. İlk bilgiler bu yönde. Fakat bunun araştırılması gerekiyor. Bu konuyla ilgili araştırmalar devam ediyor'' dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları