loading
close
SON DAKİKALAR

2014'te iktidarız kuşkunuz olmasın

2014'te iktidarız kuşkunuz olmasın
Tarih: 26.06.2013 - 19:03
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi örgüt toplantısı gerçekleşti...

Beylikdüzü’nde hedeflerinin vatandaşla birlikte bir yerel yönetim olduğunu vurgulayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Mahallesi örgüt toplantısında yaptığı konuşmada, CHP iktidarının yakın olduğunun mesajını verdi. İmamoğlu, “Hiç kuşkunuz olmasın, sizlerin gücüyle 2014’te iktidarız” diye konuştu.

CHP Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi örgüt toplantısı gerçekleşti. Bizimkent Sitesi içerisinde açık alanda gerçekleşen toplantıya, partililerin yanısıra mahalle sakinleri de yoğun katılım gösterdi. Cumhuriyet Mahallesi Koordinatörlüğünün mahalle çalışmalarıyla ilgili yaptığı bilgilendirmelerle başlayan toplantıda, partiye yeni üye olan vatandaşlara parti rozetleri takıldı.

Siyasetin vatandaşla birebir diyalog kurarak aynı zamandasevinç ve üzüntülerini birlikte paylaşmak olduğunu ifade eden CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz önce insan diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her yurttaş bizim yurttaşımızdır. Biz beraber bir bütün olmalıyız” şeklinde mesajlar verdi.

2014’te hem iktidar olmak hem de iyi yönetmek için çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizen CHP İlçe Başkanı İmamoğlu, “Beylikdüzü’nü hak ettiği günlere taşıyacağız. Bizim için seçilmek 1 gün ama yönetmek 5 yıl. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği 90 yıllık Cumhuriyet’le yaşıt bir partinin bireyleri olarak sorumluluğumuzu biliyoruz. Daha çağdaş bir Beylikdüzü içinbiz hazırız” dedi.Toplantıda, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan İlçe Başkanı İmamoğlu, “ Sizlerle birlikte 2014 Mart ayında iktidar olacağız. Hiç kuşkunuz olmasın” diyerek herkesi bu başarının bir parçası olmaya davet etti.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları