loading
Yükleniyor
close
SON DAKİKALAR

2014'ün en sıcak günü yarın!

2014'ün en sıcak günü yarın!
Tarih: 15.08.2014 - 14:16
Kategori: Bilgilendirme

Yarın İstanbul'da yılın en sıcak gününün yaşanması bekleniyor. Kavurucu sıcaklar 2 gün devam edecek...

İstanbul’da yarın 2014 yılının en sıcak günü olması bekleniyor. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Kavurucu sıcakların 2 gün süreyle devam edeceği bildirilirken, nem oranının yüzde 90’a kadar ulaşacağı ve bunaltıcı havanın etkili olacağı açıklandı.

Meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel hafta sonu dışarıya çıkacakları uyardı. Bölgelere göre hava sıcaklığı ve hava durumu ise şöyle:


MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları