loading
close
SON DAKİKALAR

33 yaşındaki Dilek Tahtalı koronavirüsten hayatını kaybetti

33 yaşındaki Dilek Tahtalı koronavirüsten hayatını kaybetti
Tarih: 26.03.2020 - 09:11
Kategori: Yaşam

İstanbul’da, Acıbadem International Hastanesi muhasebe bölümünde çalışan 33 yaşındaki Dilek Tahtalı, koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla tedavi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hastalığa yenik düştü.

İstanbul’da özel bir hastanede kayıt görevlisi olarak çalışan Dilek Tahtalı (33), yüksek ateş ve halsizlik şikâyetiyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Çocukluktan itibaren romatizmal hastalığı olan ve ilaç kullanan Dilek’in durumu önceki gün ağırlaştı. Genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. CHP 24’üncü dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal’ın yeğeni olan Dilek Tahtalı, Amasya’da toprağa verildi. 

İstanbul Tabip Odası'ndan mesaj

İstanbul Tabip Odası da sosyal medya hesabından koronavirüsten hayatını kaybeden Dilek Tahtalı ile ilgili olarak "Hekimlerimizin ve çalışanlarımızın sağlıkları bizim için değerlidir. Riske girilmesin, tıbbı koruyucu ekipmanlar verilsin, önlemler alınsın diye yetkilileri defalarca uyardık. Yaşatmak için yaşamak istiyoruz. Dilek Tahtalı'yı yitirmenin acısını ve üzüntüsünü duyuyoruz" ifadelerini paylaştı. 

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları