loading
close
SON DAKİKALAR

5 isim daha Cumhuriyet'in yazar kadrosuna katıldı

5 isim daha Cumhuriyet'in yazar kadrosuna katıldı
Tarih: 01.10.2018 - 11:18
Kategori: Medya

Vakıf yönetiminin değişmesinin ardından Cumhuriyet gazetesinde çok sayıda yazar gazeteyle yollarını ayırmıştı. Yeni yönetimle birlikte yazar kadrosunu da yenileyen Cumhuriyet'te yazmaya başlayacak 5 ismin duyurusu yapıldı.

Cumhuriyet'ten yapılan duyuruda Enver Aysever, Mustafa Kemal Erdemol, Barış Doster, Miyase İlknur ve  Öner Yağcı'nın da bundan böyle Cumhuriyet'te yazacakları açıklandı.

Cumhuriyet'in yazar kadrosuna eklenen yeni isimlerle ilgili açıklaması şöyle:

"Bu hafta beş yazarımız Cumhuriyet ailesine “merhaba” diyor. Kendisine has üslubuyla yarattığı “Aykırı Sorular”la gündem yaratan Enver Aysever haftanın iki günü Cumhuriyet okurlarıyla buluşacak. Son dönemin en iyi tartışmacılarından Doç. Dr. Barış Doster yine iki gün sayfalarımızda olacak. Türkiye ve dünya gündeminin nabzını tutan kalemlerden Mustafa Kemal Erdemol haftanın bir günü yazısıyla; sahadan yapacağı sıcak dosya haberleriyle okurumuza seslenecek. Kültür dünyamızın sevilen ismi Öner Yağcı haftanın bir günü kültür sayfalarımızda olacak. Ve Miyase İlknur... Cumhuriyet okurları onu yakından tanıyor. Haberleriyle, yazılarıyla gazetemizin vazgeçilmezlerinden olan Miyase İlknur’la okurumuzun “köşede buluşması” çok daha önce gerçekleşmeliydi. Artık Miyase İlknur haftanın bir günü kalemiyle bizleri selamlayacak..."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları