loading
close
SON DAKİKALAR

600 genç CHP'ye çıkarma yaptı

600 genç CHP'ye çıkarma yaptı
Tarih: 05.05.2014 - 14:56
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul Lise Örgütü, 600 gençle CHP Genel Merkezine çıkartma yaptı...

CHP İstanbul Lise Örgütleri kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. CHP Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Berk Tütüncü, Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu ve Kartal Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe'nin öncülüğünde İstanbul'dan hareket eden yaklaşık 600 genç, Ankara'da önce Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın mezarlarının bulunduğu Karşıyaka mezarlığını daha sonra ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istiratgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük iki mirasımdan biri dediği Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül verdiklerini söyleyen gençler, bu partinin ve ülkenin asıl sahibi gençlerdir ve Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'yi herkesten önce gençlere emanet etmiştir, dedi.

Halkın iktidarını kurmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen liseli gençler son dönemde basında sıkça yer alan #occupyCHP hareketini analiz ettiklerini ve verdikleri mücadelede onları da aralarında görmek istediklerini söyledi.

CHP kadrolarında daha çok gencin yer alması konusunda gerekli mücadeleyi vereceklerini söyleyen gençler daha sonra CHP Genel Merkezine giderek burada yetkililerle görüşmeler yaptı.

Gençleri karşılayan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ceyhun Sabahattin Sorguç, 'Bu genç yaşta ülkesinin derdine düşen ve CHP'ye gönül vermiş bu liseli kardeşlerim hepimize umut oldu. Hepsi ileri de bu partiye çok büyük hizmetler edecekler. Bana, canı pahasına ilkelerinden vazgeçmeyen Deniz Gezmiş'i, Erdal Eren'i ve şahsi hiç bir çıkar gözetmeden emperyalizmi bu topraklardan atan Mustafa Kemal'i örnek aldıklarını söylediler. Her biri birbirinden donanımlı bu genç beyinlerle sohbet etmek çok keyifliydi, onlarla sık sık bir araya geleceğiz' dedi.

Öte yandan liseli gençler CHP Genel Merkezi ziyareti sonrası Ulucanlar Cezaevi'ni de ziyaret etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları