loading
close
SON DAKİKALAR

8 kapı çaldılar, kimse görmedi

8 kapı çaldılar, kimse görmedi
Tarih: 12.02.2012 - 01:46
Kategori: Şehir

Batman'da daha önce iki kez muslukları çalınan Fatih Camii'nde bu kez 8 alüminyum tuvalet kapısı çalındı

Sabah namazı öncesi camiye gelen tuvalet sorumlusu Mehmet Özcan, cami imamı Ali Yalçın’ı telefonla arayarak hırsızlığı haber verdi. Camiye gelen imam Yalçın da polisi arayarak durumu bildirdi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri parmak izi ve delil çalışması yapıp, çevredekilerle görüştü. Daha sonra camideki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, bazı kişilerin içeri girdiğini belirledi.

Ancak bu kişilerin kapıları alarak camiden çıkış görüntülerinin olmadığı belirtildi. Caminin tuvalet sorumlusu Mehmet Özcan, kısa bir süre önce tuvalet kapılarının tümünü değiştirerek, alüminyum kapı yaptırdıklarını belirterek, "Ortalıkta bir şey görmeyen hırsızlar, para eden alüminyum kapılarımızın tümünü söküp götürdü.

Mobese kayıtlarını incelemeye alacağız. Daha önce de camimizin çeşme muslukları 2 kez çalınmıştı. Son kez muslukları taktırdık ama bu kez kilitli yaptırdık. Hırsızlar muslukları sökemeyince bu kez aliminyum kapıları söküp götürmüş. Aynı güzergah üzerinde daha önce bazı işyerleri de soyulmuştu" dedi.

Polis, hırsızları yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları