loading
close
SON DAKİKALAR

'90 kuşağı öyle bir yaramazlık yaptı ki'

'90 kuşağı öyle bir yaramazlık yaptı ki'
Tarih: 25.06.2013 - 15:28
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Dünyada 7 milyar insan var. Hepimiz hata yapabiliriz. Hata insan içindir, insanoğlu hatasından geri adım atar ve özür diler. 7 milyar insan içinden bir kişi 'ben hata yapmam' diyor. Bu diktatörün adı Recep Tayyip Erdoğan.

Siyasiler halkı inanç açısından etnik kimlik açısından bölmez. Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir başbakan toplumu bölüyor.

Hatay'a gittiğimde bir toplantı yaptım. Şunu söyledim; 'sizi alevi-sunni diye bölmek istiyorlar, sakın bu oyunlara gelemeyin. Politikacı insanların inancına saygı göstermeli.'

Bölücülük ayrımcılık bizim kitabınızda yok. Çünkü biz diktatör değiliz.

Mitinglerde bağırıyor ama kendisinden başka kimse onu dinlemiyor.

Annelere sesleniyorum, 90 kuşağının o küresel çocuklarını bize armağan ettiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum.

Bir siyasetçi acz içindeyse komplo teorilerine sığınır. 'Bu olayları faiz lobisi çıkardı, 30 yaşındaki sanatçı çıkardı' diyor.

Toplumu tek tipleştirmek istiyor, bunlarda mizah kültürü yok. Herkes benim gibi olsun diyor. Ama 90 kuşağı öyle bir yaramazlık yaptı ki diktatöre diz çöktürdü.

Bütünn dünya türk gençlerine destek verdi. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onlar çağdaş Türkiye'nin simgesi. Biz yönümüzü çağdaş uygarlığa dönmüş bir toplumuz.

Ölen o 5 kişinin katili sensin.

'Milli İradeye Saygı Mitingi' yapıyor acaba kendine soruyor mu? 8 milletvekili hapiste bu nasıl milli irade. 'Polis destan yazdı' diyor. Kendi halkına karşı polis destan yazar mı? Bütün polislere sesleniyorum. Siz Recep Tayyip Erdoğan'ın polisi değilsiniz. Size verilen kanunsuz emirlere uymayacaksınız."

ntvmsnbc

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları