loading
close
SON DAKİKALAR

900 yıllık Er Meydanı'nın adı...

900 yıllık Er Meydanı'nın adı...
Tarih: 15.07.2013 - 16:31
Kategori: Siyaset

900 yıllık Er Meydanı’na bakanın ismini verdiler...

Ordu’nun AKP’li Aybastı Belediyesi, Ordulu İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’e jest için adını tarihi güreş alanına ismini verdi

Or­du­’nun Ay­bas­tı Be­le­di­ye­si Mec­li­si ta­ra­fın­dan son ya­pı­lan top­lan­tı­da 906 yıl­lık Per­şem­be Yay­la­sı Er Mey­da­nı adı İd­ris Na­im Şa­hin Er Mey­da­nı ola­rak de­ğiş­ti­ril­di. Ka­rar Ay­bas­tı Be­le­di­ye­si­’nin web si­te­si ye­ri­ne, Be­le­di­ye Baş­ka­nı İz­zet Gün­do­ğar ta­ra­fın­dan twit­te­r’­dan du­yu­rul­du. Ka­ra­rın Ay­bas­tı Be­le­di­ye Baş­ka­nı İz­zet Gün­do­ğa­r’­ın ma­ka­mın­da AKP Es­ki Or­du Mil­let­ve­ki­li Ay­han Yıl­maz ve TO­Kİ yet­ki­li­le­ri ta­ra­fın­dan pa­ra alış­ve­ri­şi­ni gös­te­ren giz­li gö­rün­tü­ler­den do­la­yı gö­rü­len mah­ke­me­den be­ra­at ka­ra­rı­nın çık­ma­sı­nın haf­ta­sın­da alın­ma­sı an­lam­lı bu­lun­du.

İm­za top­lu­yor­lar

Bu ka­ra­rın ar­dın­dan Ay­bas­tı­lı­lar, Per­şem­be Yay­la­sı gü­reş ala­nı­nın is­mi­nin de­ğiş­me­si­ne tep­ki ola­rak im­za kam­pan­ya­sı baş­lat­tı. İm­za kam­pan­ya­sı için ya­pı­lan du­yu­ru­da “Per­şem­be Yay­la­sı Er Mey­da­nı, tu­rizm yö­nün­den de bu isim­le öz­deş­leş­miş­tir. Per­şem­be Yay­la­sı Er Mey­da­nı şa­nı, ta­ri­hi­ni gü­reş­çi­le­rin­den ve hal­kın­dan alır, si­ya­sal mal­ze­me ha­li­ne ge­ti­ri­le­-me­z” de­nil­di.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları