loading
close
SON DAKİKALAR

A Haber muhabiri, 'Havanın üzerimize düşmesini mi bekleyelim' dedi, yeni fotoğraf ortaya çıktı

A Haber muhabiri, 'Havanın üzerimize düşmesini mi bekleyelim' dedi, yeni fotoğraf ortaya çıktı
Tarih: 15.10.2019 - 12:45
Kategori: Medya

Barış Pınarı Harekatı'nı izlemek için Suriye sınırından yayın yapan A Haber muhabiri Kerim Ulak alay konusu olmuştu. Ulak'ın ve A Haber kameramanının yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

A Haber muhabiri Kerim Ulak yayın sırasında "Kurşunlar vızır vızır üzerimizden geçiyor" demişti. Ancak Ulak'ın yalanını TRT Haber'in yayını ortaya çıkarmıştı. 

Kerim Ulak'ın kafasında kaskla, yere çömelmiş şekilde canlı yayın yaptığı yerde TRT muhabirinin ayakta ve kasksız şekilde yayına bağlandığı görülmüştü.

Kerim Ulak alay konusu olduğu yayınla ilgili A Haber'de açıklama yaptı. Ulak, "Bir fotoğraf karesi üzerinden A Haber'i beni hedef almak istediler. Bir adamı karalamak istiyorsanız fotoğraf kullanacaksınız. Ama gerçekler öyle değil. O sırada yoğun bir bombardıman başladı. Ve yoğun bombardıman sırasında terör örgütü yoğun havanlar atmaya başladı. TRT muhabirinin üzerinden çelik yelek var yayına bağlanmak için ayağa kalktı. O sırada tabi üzerimizden bir havan geçti. Havanın gelmesiyle birlikte büyük bir panik yaşandı. Herkes kendini yere attı. TRT ekibi de kendini yere attı. Havan sesiyle birlikte arkadaşlarımız ve benim yaşadığım panik var. Eğilerek yayın yapma gerekçemiz havanlardan korunmak. Beni en çok üzen şey, anlı şanlı haber sitelerinin bu fotoğraf üzerinden beni hedef almaları. Havanın üzerime düşmesini mi bekleyelim, bu nasıl bir anlayıştır" dedi.

Ulak'ın yayın yaptığı anlara ilişkin başka bir fotoğraf daha ortaya çıktı. Gazeteci Nevşin Mengü Twitter hesabından A Haber muhabiri ve kameramanının fotoğrafını paylaştı. Mengü'nün paylaştığı fotoğrafta muhabir Kerim Ulak yere çömelmiş şekilde beklerken, kameraman kasksız ve tişörtle ayakta çekim yaparken görülüyor. Mengü, "Günlerdir tartışılan meseleye ait bir başka kare. Ahaber, muhabirimizi korumak suç mu diyor. Madem bulundukları yerde vızır vızır mermiler geçiyor, muhabirin canı can; kameramanınki patlıcan mı? Muhabir tam teçhizat yerlerde, kameran tshirtle çekimde" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları