loading
close
SON DAKİKALAR

ABB Basın Danışmanı Volkan Gültekin, Melih Gökçek'in 'Haddini bil Volkan' cümlesine cevap verdi

ABB Basın Danışmanı Volkan Gültekin, Melih Gökçek'in 'Haddini bil Volkan' cümlesine cevap verdi
Tarih: 27.07.2022 - 06:40
Kategori: Medya

Volkan Gültekin: "Vallahi Melih Bey ben otuz altı yaşında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bir bürokratıyım. Siz ise 2017 yılının ekim ayında Cumhurbaşkanı tarafından istifa ettirilmiş bir vatandaşımızsınız."

ABB Basın Danışmanı Volkan Gültekin’den Ankapark gerçekleri

Volkan Gültekin Ankapark meselesine değinerek, “120 futbol sahası büyüklüğündeki bir yerin sadece kapısına 1 kişi oturtarak güvenlik sağlayamazsınız. Burası heba olurken herkes izledi. Şimdi de diyorlar ki Mansur yavaş bu hale getirdi” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Volkan Gültekin Tv5’de Mustafa Yılmaz’ın sunduğu Kulis Ankara programının konuğu oldu.

Volkan Gültekin, Ankapark meselesine şöyle cevap verdi:

Herhalde Türkiye'de imar değişikliklerinde ya da mahkeme kararlarını atlatma konusunda en usta belediyeci vardı o dönemde öyle söyleyelim. Sel felaketi yaşadık. Uğu Deresi, Ankara Çayı, Papaz Deresi, Hatip Çayı, bunların üstüne zaten hep imara açılmış, derelerin üstü kapatılmış.

Hastaneler, alışveriş merkezleri büyük büyük konutlar yapılmış. Peki bunların hepsi birer derenin üstünden geçiyor. Ankapark’ın altında ne var? Üç tane derenin birleştiği nokta.

Ankara Çayı Söğütözü Deresi ve Dikmen Deresi'nin birleştiği yerde Tarım Bakanlığı taşkın risk raporu yayınlıyor ve diyor ki buralar çok yüksek riskli ya da riskli bölgede yer alıyor diyor. Yani bakın orta yok. Yüksek ya da çok yüksek riskli.

Kalkıyoruz buraya aynı zamanda Atatürk'ün emaneti olan bir yere. Ankaralıların çocukluğunun geçtiği bir yere. Hayvanat bahçesinden piknik alanlarına, anılarının olduğu bir yere ket vuruyoruz.

İşte bu kaybolan yılları kazandırmak için mücadele edeceğiz ve bunu da günümüzün koşullarında yapacağız. Kimi hayvanseverler hayvanat bahçesine karşı çıkıyor, en azından bir kısmını hayvanat bahçesi haline getireceğiz. Evcil hayvanlar olabilir ama yırtıcı hayvanlarda dijital şekilde bulunacak.

120 futbol sahası Büyüklüğündeki bir yerin sadece kapısına bir kişi oturtarak güvenlik sağlayamazsınız. O kapıda yıllarca bir kişi oturdu. Etrafında otoyol var, çay var, özel şirketler var. Hani bunu nasıl güvenliğini sağlayacaksınız?

Burası heba olurken herkes izledi. Şimdi diyorlar ki 18Temmuz'u alıp Mansur Yavaş bu hale getirdi. Mansur Yavaş defalarca başvurmuş mahkemeye. Mansur Yavaş buranın güvenlik zafiyeti var demiş. Çürüyor demiş. Ya resmi ifade çürük kelimesi var."

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Haddini bil Volkan" cümlesine Volkan Gültekin; "Melih Bey ben 36 yaşında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bir bürokratıyım. Siz ise 2017 yılının Ekim ayında Cumhurbaşkanı tarafından istifa ettirilmiş bir vatandaşımızsınız'' dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Volkan Gültekin'in Ankapark iddialarına TV5'de Mustafa Yılmaz'ın sunduğu Kulis Ankara programında cevap verdi.

Melih Gökçek: "Bu Beypazarı'nın yirmi bir sıra düşmesine bir izah versin. Gülerek değil Volkan gülerek değil. Cevap ver bakalım hadi."

Volkan Gültekin: "Uykularını kaçırdığım ne kadar da belli olur. Ne kadar heyecanlı Melih Bey."

Melih Gökçek: "Dalga geçme sen zamanında bana yağ çekmek için ödül veren adamsın. Volkan sen bana ödül veren adamsın. Ben seni adam yerine koymadım."

Volkan gültekin: "Neden yağ çektin falan diyor ben şimdi ona bir cevap vermem gerekiyor. Çok heyecanlı Melih Bey, onun heyecanını alalım. O yayınlara bağlanıp gazetecilerle dalga geçmeyi, tweet atarak dalga geçmeyi bir şiar edinmiş biri.

Ben haber Ankara'sının sahibiyken satmamışken ödül törenleri düzenliyordum. Fen işleri dalında o dönem yaptığı bir köprüyü de hatırlamıyorum. Ödül almış. O yağ çekmeyi aynı ödül töreninde Fethi Yaşar'da var. Aynı ödül töreninde Mansur Yavaş da

Bu aslında ödülün o projeye duyulan ilgiye göre verilen ödüller. Ne yağ çekeceğim? Herkes bilir ki ben şerefimle, namusumla, gazetecilik yaptım. Bana yağ çektin ya ne yağ çekeceksin? Benim kimseye bir borcum yok. Yedi sülalemi araştır bakalım. Iki Beypazarı hikayesi küçük bir kasaba, sıfır turist. Mansur Yavaş diye bir adam geliyor. Oradaki evleri hem sivil toplum kuruluşlarını, hem oradaki şirketleri, orada üretim yapan şirketi harekete geçirerek yeniliyor.

Tarihini, kültürünü kazandırıyor. Beş yüz bin turist gelir hale getiriyor. Uluslararası akademik konulara, tezleri kendisine de gönderebilirim yarın. Konu oluyor. Herkes Beypazarı başarısını biliyor."

Melih Gökçek: "Böyle büyük ayaklarda o durma sen benim çocuğum yaşındasın. Haddini bil."

Volkan Gültekin: "Vallahi Melih Bey ben otuz altı yaşında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bir bürokratıyım. Siz ise 2017 yılının ekim ayında Cumhurbaşkanı tarafından istifa ettirilmiş bir vatandaşımızsınız. Yaşın burada önemi yok. Eminim ki benden çok daha küçük çocuklar bile böyle projelere gömmezdi paraları."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com- TV5

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları