loading
close
SON DAKİKALAR

Abdurrahman Dilipak: AKP’lilerin çoğu eski FETÖ’cüdür aslında

Abdurrahman Dilipak: AKP’lilerin çoğu eski FETÖ’cüdür aslında
Tarih: 22.12.2019 - 16:42
Kategori: Medya

Gerici ve provokatif yayınlarıyla bilinen, son olarak Cumhuriyet Gazetesi'ne bomba atılması çağrısıyla büyük tepki çeken Yeni Akit Gazetesi'nin yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP içindeki FETÖ’cülere ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'te yayınlanan “İçinizdeki AKP’liler” başlıklı yazısında, “Dikkat edin, içimizdeki AKP’liler hiç eleştirmezler, kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler, lider ve teşkilata sadakat görünürde aşk seviyesindedir” ifadelerini kullandı.

Dilipak şöyle devam etti:

“Her partide ya da örgütte böyle tipler vardır. Her eleştiriye öfkeli cevaplar verirler. En fedakar onlardır!. Brütüsler onların arasında gizlidir. Bu AKP’lilerin çoğu eski FETÖ’cüdür aslında. O FETÖ’cülerin dışarıda kalanları sızdıkları tarikat, cemaat, derneklerde aynı rolü oynarlar.”

Abdurrahman Dilipak, “Ben, AKP kimliği altında birçok kişinin AK Parti içinde varlığını koruduğunu düşünüyorum” diyerek şunları yazdı:

“Parti kadrolarında değişimden söz ederken, gelenlerin gidenleri aratmasından korkan birçok AK Partili tanıdığım da var. Bu güven krizi devam ederse, güveni canlandıracak adımlar atılmazsa işler sarpa sarabilir.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları