loading
close
SON DAKİKALAR

Adalar Belediyesi'nin 'Açık Havada Sinema' etkinliğinde final haftası

Adalar Belediyesi'nin 'Açık Havada Sinema' etkinliğinde final haftası
Tarih: 04.09.2020 - 18:49
Kategori: Kültür & Sanat

Adalar Belediyesi, Yönetmen Kaan Müjdeci ile ortaklaşa düzenlediği, “Açık Havada Sinema” etkinliği Türk sinema tarihinin önemli filmleriyle sezona perdelerini kapatıyor.

Adalar Belediyesi, Yönetmen Kaan Müjdeci ile ortaklaşa düzenlenen “Açık Havada Sinema” perdelerini senaryosunu Yılmaz Güney’in yazdığı ve Zeki Ökten’in yönettiği “Sürü” filmi ile açtı. Filmin başrol oyuncularından "Berivan" karekterindeki Melike Demirağ izleyicilerle birlikte filmi izledi. Demirağ, film çekimlerine dair anılarını paylaşırken, filmin senaristi Yılmaz Güney’i, Zeki Ökten'i, Tuncer Kurtiz'i, Tarık Akan'ı andı. Müzisyen Burhan Şeşen ile sahne alan Melike Demirağ, "Arkadaş", "Karlı Kayın Ormanı" ve "Megri" şarkılarını Adalılarla birlikte söyledi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yaptığı konuşmada "Bundan bir yıl önce herşey çok güzel olacak, demiştik. Birlikteliğimiz ve dayanışmamızla herşey çok güzel olacak, olmaya devam edecek" dedi.

Bu hafta sezona perdelerini kapatacak olan “Açık Havada Sinema” etkinliği bugün (4 Eylül 2020) gazeteci Verda Özer'in katılımıyla, La Dolce Vita/Tatlı Hayatlar filmi ile devam edecek.

Sezon kapanışı ise 5 Eylül Cumartesi günü Ediz Hun ile yapılacak. Atıf Yılmaz’ın yönettiği “Güllü” filminin ardından ünlü oyuncu izleyicilerle sohbet edecek.

Film gösterimleri, Büyükada tarihi Arabacılar Meydanı’nda saat 21.00’de yapılıyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları