loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr Vecdet Öz: Geniş tabanlı milli bir ittifaka ihtiyaç var!

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr Vecdet Öz: Geniş tabanlı milli bir ittifaka ihtiyaç var!
Tarih: 23.11.2023 - 10:21
Kategori: Siyaset

Dr. Vecdet Öz; Adalet Partisi olarak öncelikle Doğru Parti ve Milli Yol Partisi ile bir araya gelerek bu minvaldeki ilk hareketi başlatmış bulunuyoruz. Birkaç parti ile daha temas halindeyiz.

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz yaptığı çağrıda;

SAYGIDEĞER DOSTLARIM,

Ülkenin içinde bulunduğu vahim durum ve iktidarın bu vahameti önü alınamaz karanlık bir sürece taşıyan pervasız tutumu, geleceğe olan endişelerimi had safhaya getirmiştir.

Gidişat şunu göstermektedir ki 2024 yılı ülkemiz için tehlikelerle dolu son derece zorlu bir süreç olacaktır. Bu süreçte büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" ilkesini şiar edinmiş ve onun çizdiği vatanperver çizgiden asla taviz vermeyecek muhalif partilere ve onların yeniden bir “Müdafaa-i Hukuk” anlayışı içinde kuracağı geniş tabanlı milli bir ittifaka olan ihtiyaç her zamankinden fazladır. Adalet Partisi olarak öncelikle Doğru Parti ve Milli Yol Partisi ile bir araya gelerek bu minvaldeki ilk hareketi başlatmış bulunuyoruz. Birkaç parti ile daha temas halindeyiz.

Sizlerden ricam vatanımızın geleceği için son derece önemli olan bu ulvi davada bizleri yalnız bırakmamanız ve mensubu olduğunuz partilere gerek sözlü ve gerekse sosyal medya üzerinden taban baskısı yaparak katkı sunmanızdır. Zira bu işin artık ideolojik yanı kalmamış mesele siyasi manada topyekün bir sathı müdafaaya dönüşmüştür. Bu satıh büyük önderin ifade ettiği gibi yine bütün vatandır.

Zaman çok kısadır ve gün birlik-beraberlik günüdür..

Bu hassasiyet ve zaruret içinde şimdi huzurunuzda tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyorum.!

Siyasi Partilerin Değerli Genel Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milletvekilleri;

Her türlü şahsi ve siyasi ikbalinizi bir kenara bırakabiliyorsanız, siyasi görüşünüzü yukarıda ifade ettiğim çizgiye oturtabiliyorsanız, söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyebiliyorsanız, gerekirse sıcak koltuklarınızdan kalkıp sine-i millete dönmeyi göze alabiliyorsanız lütfen bizimle temasa geçiniz..

Bu çağrıya kısa sürede kulak verenleri ve vermeyenleri tek tek ifşa edeceğiz ki kimin mert, kimin namert, kimin özde, kimin sözde Atatürkçü, kimin gerçek, kimin çakma milliyetçi olduğu belli olsun..

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları