loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz; 'Seçim Tiyatrosu'

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz; 'Seçim Tiyatrosu'
Tarih: 30.05.2023 - 06:57
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz; Vatanla makam, vicdanla cüzdan arasına sıkışmış olan siyasette tercihimiz vatanla vicdan olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Demokrasimiz tarihi bir entrika ve sistemli bir manipülasyona maruz kalmıştır..

Her şey kanun kural tanımadan elde edilen meşruiyeti tartışılır bir adaylıkla başlamıştır..

Ardından her türlü devlet imkanı ve illegal yollarla elde edilen orantısız bir ekonomik güç devreye sokulmuş, yurt içinde ve yurt dışında vatandaşlık verilen sayısı belirsiz bir ithal seçmen ordusuna oy kullanma ve ülkenin kaderini belirleme hakkı verilmiş, her türlü seçim hilesi ve bunu yapacak ekip koordine edilmiş, her türlü şantaj, baskı ve tehdit unsuru kullanıma hazır hale getirilmiş, her türlü anti demokratik yolun önünü açacak kurgu ile akla hayale gelmeyecek karalama ve algı yöntemleri tek tek tasarlanmış, muhalif ittifakların iç yapısına müdehale edilmiş, bu amaçlara uygun uluslararası destek sağlanmış ve olası aksilikler karşısında tedbir olarak paramiliter bir yapı hazır halde tutulmuştur..

Tüm bunlara rağmen yine de alınan oy rakibin ancak birkaç puan üzerine çıkabilmiştir..

Bu nedenledir ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun almış olduğu oy oranı küçümsenemez ve açık ara bir mağlubiyet asla söz konusu edilemez..

Muhaliflerce kazanılmış olan bir seçim planlı bir şekilde gasp edilmiştir..

Ülke dışarıdan ve içeriden büyük bir siyasi taarruza ve tarihi bir müdahaleye maruz kalmıştır..

29 Mayıs 2023 önemli bir sürecin başlangıcıdır ve bundan böyle yapılacak olan muhalefet, siyasi bir Müdafaa-i Hukuk Hareketi’ne evrilmiştir..

Adalet Partisi olarak önümüzdeki süreçte verilecek olan bu minvaldeki mücadeledeki yerimiz; geçmişteki kusur ve hatalar gözden geçirilmek ve resmi ittifak unsuru olarak muhatap alınmak şartıyla yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanında olacaktır..

Ülkemiz üzerinde oynanan oyuna dur demek son nefesimize kadar hepimizin milli vazifesidir. Bu vazifede hüsrana, yılgınlığa ve teslimiyete yer yoktur..

Vatanla makam, vicdanla cüzdan arasına sıkışmış olan siyasette tercihimiz vatanla vicdan olmuştur ve olmaya devam edecektir..

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları