loading
close
SON DAKİKALAR

Adana Büyükşehir’den toplu taşıma araçlarına yakıt desteği

Adana Büyükşehir’den toplu taşıma araçlarına yakıt desteği
Tarih: 09.04.2020 - 13:06
Kategori: Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 ay boyunca özel halk otobüslerine günde 15, dolmuşlara ise günde 10 litre yakıt desteği verecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınının açtığı maddi-manevi yaraları kapatmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Adana’da faaliyetgösteren toplu taşıma esnafına nisan ve mayıs ayları boyunca yakıt desteği verme kararı alan Adana Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerine 2 ay boyunca araç başına günlük 15 litre, dolmuşlara (minibüslere) 10 litre yakıt sağlayacak.

Yine merkez ilçeler haricinde, Adana merkeze yolcu taşıyan ilçe otobüslerinden otogara giriş ücreti alınmayacak.Özel hak otobüslerine araç başı 3 bin lira olan güzergah mart taksidi, aralık ayına ötelendi.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

“Biriz Beraberiz” mesajı veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, zorlukların üstesinden gelmek ve koronavirüs salgınının yarattığı maddi-manevi tahribatı en aza indirmek için, toplumun her kesimiyle dayanışma göstereceklerini, belediyenin bütün olanaklarıyla halkın yanında olduğunu söyledi.

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları