loading
close
SON DAKİKALAR

Adana'da Covid-19 hastaları belediyenin tahsis ettiği araçlarla hastaneye gidecek

Adana'da Covid-19 hastaları belediyenin tahsis ettiği araçlarla hastaneye gidecek
Tarih: 10.12.2020 - 15:06
Kategori: Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 testi pozitif çıkan ve virüs şüphesi taşıyan vatandaşların evden hastaneye, hastaneden de eve ulaşımını sağlamak amacıyla tahsis ettiği araçları hizmete sundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 hastalarının tahsis edilen araçlarla evlerine ve hastanelere ücretsiz taşınacağını duyurdu.

Adana’da Covid-19 vakalarının arttığını belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşlarımızın hastaneden eve, evden hastaneye gitmesi sırasında hastalığın bulaşma riski artıyor. Kendi aracı olmayan vatandaşlarımız toplu taşımayı kullansa, başka insanlara bulaşma ihtimali mevcut. Biz de özel olarak hazırlanmış araçlar ve izole giysilerle donanımlı ulaştırma personelimizle böyle bir taşıma hizmeti vermeyi uygun bulduk" dedi.

Başkan Karalar, "Ekiplerimiz, talepte bulunan Covid-19’lu hastaları evden hastaneye, hastaneden eve taşıyacak. Böylece Covid’li hastaların gidip gelme sırasında başka insanlarla teması ve dolayısıyla hastalığı bulaştırması engellenmiş olacak. Bu kardeşlerimiz 153’e telefon ettiklerinde hizmetimizden yararlanacak. Vatandaşlarımıza, hijyen, maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda bir kez daha hatırlatma yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları