loading
close
SON DAKİKALAR

Adana’da kuyuya düşen 2 işçiden 1’i hayatını kaybetti

Adana’da kuyuya düşen 2 işçiden 1’i hayatını kaybetti
Tarih: 20.12.2020 - 12:15
Kategori: Yurt

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi'nde su kuyusu açma çalışması sırasında yaşanan toprak kaymasında kuyuya düşerek toprak altında kalan 2 işçiden biri kurtarıldı.

Sarıçam ilçesi Suluca Mahallesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre su kuyusu açma çalışması yapıldığı sırada toprak kayması meydana geldi. 2 işçi kuyuya düştü. Kuyunun üzerine ise toprak yığını geldi.

BİR İŞÇİ KURTARILDI

Toprak altında kalan işçilerden Mehmet Yalın, polis ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. Ekipler, Yalın’ı derinliği yaklaşık 8 metre olan kuyudan sağ olarak çıkardı.

“DİĞER İŞÇİNİN SESİ GELİYOR”

İşçilerin arkadaşı Hakan Acar, olay yerine gelerek yaptığı açıklamada, ”İkisi de arkadaşımız. Başka yerlere de çalışıyorlarmış. Haftada iki kez burayı temizlemeye geliyorlar. Evin önünde bir kuyu açmışlar. 7-8 metre derinliğinde. Bir arkadaşımızı çıkardılar. Diğer arkadaşımız hâlâ toprak altında ama sesi geliyormuş” diye konuştu.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Toprak altında kalan işçilerden Mehmet Yalın’ın yaklaşık 3 saatlik çalışmayla kurtarılmasının ardından ekiplerin 7 saatlik çalışmaları sonucu göçük altında kalan Mehmet Köstekçi’nin cesedine ulaşıldı. Mehmet Köstekçi’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları