loading
close
SON DAKİKALAR

Addams Ailesi, Tim Burton ile televizyonda izleyicilerle buluşacak

Addams Ailesi, Tim Burton ile televizyonda izleyicilerle buluşacak
Tarih: 26.10.2020 - 11:07
Kategori: Kültür & Sanat

Karikatür serisi, televizyon dizisi ve 90’larda sinema filmi olan “The Addams Family” (Addams Ailesi), Tim Burton yönetmenliğinde tekrar televizyona dönüyor.

“The Addams Family”, 1930’larda Amerikalı çizer Charles Addams’ın karikatür serisi olarak başladığı serüveninde 1964’te televizyon dizisi uyarlamasıyla dünya çapında üne kavuştuktan sonra animasyondan sinema filmine, çizgi romandan video oyunlarına birçok farklı formatta karşımıza çıktı. Karakterleriyle farklı kuşakların gözdesi hâline gelen aile tekrar televizyona dönüyor. Üstelik yönetmen koltuğundaki isim de Tim Burton olacak.

Tim Burton’ın televizyona yapacağı resmen ilk iş olacak serinin senaryosu, “Smallville”in yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar’a emanet. İkili aynı zamanda yapımcı ve proje sorumlusu olarak da diziye dâhil olacak.

Burton’ın yeni dizisinin günümüzde geçeceği ve Wednesday Addams’ın perspektifinden izleneceği biliniyor.  Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi diğer ayrıntıları ilerleyen zamanda netleşecek.

“The Addams Family”nin geçen sene gösterime giren animasyon uyarlamasının devam filminin, diziden daha önce yayımlanması bekleniyor.

Tim Burton’ın yakın gelecekte “Beetlejuice 2” (Beter Böcek 2) filmini çekeceği biliniyor.

 

Kaynak : Bantmag

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları