loading
close
SON DAKİKALAR

Adıyaman CHP İl Başkanı Engin Doğan; 'Kurultay'da Kılıçdaroğlu'nun yanındayız'

Adıyaman CHP İl Başkanı Engin Doğan; 'Kurultay'da Kılıçdaroğlu'nun yanındayız'
Tarih: 20.10.2023 - 09:15
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, partisinin 4-5 Kasım'da gerçekleşecek 38. Olağan Büyük Kurultayı öncesi açıklama yaptı.

“ADIYAMAN CHP İL BAŞKANI ENGİN DOĞAN: 'KURULTAYDA KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAYIZ'"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, partisinin 4-5 Kasım'da gerçekleşecek 38. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, Adıyamanlı partililerin ve hemşehrilerinin selamlarını Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiğini ve "Yaralı Adıyaman" meselelerini ele aldıklarını belirtti.

Başkan Engin Doğan, yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Adıyaman'ın sorunlarını, beklentilerini ve umutlarını masaya yatırdık. Hemşehrilerimizin hassasiyetlerini ve taleplerini doğrudan ilettik. Adıyaman olarak, partimizin ve genel başkanımızın yanında duruşumuzu güçlü bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Doğan, 38. Olağan Büyük Kurultay sürecinde de Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek vereceklerini vurgulayarak, "Önümüzdeki kurultay sürecinde de, Genel Başkanımızın sonuna kadar yanında olacağız. Birlik ve beraberliğimizi, partimizin ve ülkemizin geleceği için daha da pekiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

81 il kongresinin tamamlandığı ve genel başkan ile parti yönetiminin seçileceği delegelerin belirlendiği bu kritik dönemde, CHP Adıyaman İl Başkanlığı'nın net tavrı, partinin birlik ve beraberlik mesajı verdiği önemli bir sürece işaret ediyor. Engin Doğan'ın liderliğindeki CHP Adıyaman teşkilatı, partinin güçlü bir geleceğe yürüyüşünde Kemal Kılıçdaroğlu'na olan desteğini açıkça açıklamış oldu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları