loading
close
SON DAKİKALAR

Ağabeyi ölen gence soruşturma

Ağabeyi ölen gence soruşturma
Tarih: 28.08.2012 - 10:18
Kategori: Sağlık, Yaşam

İzmir’de, bir polis memurunun trafik tartışması nedeniyle bir genci öldürmesine ilişkin soruşturmada olaya karışan gençlere de ‘memura mukavemet’ iddiasıyla soruşturma açıldığı ortaya çıktı...

İzmir’de, bir polis memurunun trafik tartışması nedeniyle bir genci öldürüp ağabeyini ve bir arkadaşını yaralamasına ilişkin soruşturmada olaya karışan gençlere de ‘memura mukavemet’ iddiasıyla soruşturma açıldığı ortaya çıktı.

Ağabeyini kaybedip kendisi de arkadaşıyla birlikte yaralanan Erhan Barlak ve Faruk Karhan’ın da şüpheli sıfatıyla ifadeleri alındı.

İzmir’de, geçen 13 Ağustos’ta, Limontepe semtinde ehliyetsiz araç kullanan 17 yaşındaki Emrah Barlak, polis aracına çarptı. Araçtan inen polis memurları ile Emrah Barlak, kardeşi Erhan Barlak ve arkadaşları Faruk Karhan arasında tartışma çıktı.

Arbedede polis biber gazı sıktı. Barlaklar’ın da sandalye kaldırması üzerine bir polis memuru herkesin gözü önünde doğrudan ateş etti. Emrah Barlak karnından aldığı üç ayrı kurşunla ölürken, kardeşi Erhan Barlak ve Faruk Karhan ile yoldan geçen H.A. da seken kurşunla yaralandı.

İzmir Cumhuriyet Savcılığı’nca yürütülen soruşturmada; ağabeyini kaybedip kendisi de kurşunların hedefi olan Erhan Barlak ile arkadaşı hakkında ‘memura mukavemet’ iddiasıyla soruşturma açıldı ve iki gencin ifadeleri alındı. Bu arada, dosyadaki gizlilik kararı da sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları