loading
close
SON DAKİKALAR

Ağbaba: ''Yerel Yönetimleri AKP’nin hakimleri değil halk seçmeli''

Ağbaba: ''Yerel Yönetimleri AKP’nin hakimleri değil halk seçmeli''
Tarih: 30.05.2014 - 18:48
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Haziran’da bazı yerlerde yenilenecek yerel seçimler hakkında yazılı bir açıklama yaptı...

1 Haziran’da trafolara girecek kedilere dikkat edilmeli!

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Haziran’da bazı yerlerde yenilenecek yerel seçimler hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Ağbaba açıklamasında şöyle dedi:

“30 Mart yerel seçimlerinde halkımızın iradesini esir alan iktidar anlayışına karşı 14 seçim bölgesinde 1 Haziran Pazar günü tekrar oy kullanılacak. Bu seçim bölgelerinde 30 Mart’ta ortaya çıkan sonuçlar; halkın özgür iradesini beğenmeyen AKP’nin talebi doğrultusunda, YSK tarafından iptal edilmişti. CHP’nin hiçbir itirazını dikkate almayan ancak iktidarın itirazlarını hızlıca kabul eden YSK’nın kararı uyarınca bu hafta sonu seçimler yenilenecek. Bu noktada yerel yönetimlerin, AKP’nin hâkimleri tarafından değil, halkımız özgür iradesi ile seçilmesi gerektiğini ifade ediyor, tüm yurttaşlarımızı sandığa gitmeye, “trafolara girecek kedileri trafolardan uzak tutmaya”, oylarına ve mutlaka sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum.”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları