loading
close
SON DAKİKALAR

Ah Be Hıncal!

Ah Be Hıncal!
Tarih: 12.02.2012 - 22:10
Kategori: Medya

Hıncal Uluç'a bir kötü haber daha. Ahmet Çakar, Uluç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından yazdığı yazı nedeniyle 20 bin TL tazminat ödemeye mahkum olanHıncal Uluç'a bir kötü haber daha geldi. Galatasaray'ın 18 yıl önce oynadığı Manchester United maçında hakeme rüşvet verildiği imasında bulunan eski hakem Ahmet Çakar, bir röportajda "Çakar'ın ne maçlarda, ne paralar aldığını biliyorum.Ahmet Çakar, iddiasını ispatladığı gün ben de iddialarımı ispatlayacağım" diyen Hıncal Uluç'u savcılığa şikayet etti. Uluç'un, bir spor gazetesinde çıkan yorumunda kendisine hakaret ederek iftirada bulunduğunu öne süren Çakar, hakaret ve iftira suçundan dava açılmasını istedi.


Galatasaray'ın 3 Kasım 1993'te Manchester United'la 3-3?ün rövanşında 0-0 berabere kalarak tur atladığı maçta hakem Kurt Röthlisberger'e rüşvet verildiği imasında bulunan Ahmet Çakar'ın bu iddialarına bir soru üzerine Hıncal Uluç, şu cevabı vermişti:


"Ahmet Çakar bunu yeni mi öğrenmiş? Niye susmuş bugüne kadar? Batıdaki evlenme törenlerinde evlenmeyi ilan edecek adam der ki 'Bu evliliğe itirazı olan varsa şimdi konuşsun. Yoksa ebediyen sussun.' Bir şeye itirazın varsa zamanında yapacaksın, maçan sıkıyorsa! Bir elinde kanıt varsa. Aradan 18 sene geçtikten sonra. Ben de Ahmet Çakar'ın ne maçlarda, ne paralar aldığını biliyorum. Ahmet Çakar, Kurt Röthlisberger'le ilgili iddiasını ispatladığı gün ben de Ahmet Çakar'ı ispatlayacağım."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları