loading
close
SON DAKİKALAR

Ahmet Davutoğlu'nu konuk alan Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin RS FM'deki programına son verildi

Ahmet Davutoğlu'nu konuk alan Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin RS FM'deki programına son verildi
Tarih: 19.07.2019 - 17:50
Kategori: Medya

Yavuz Oğhan'ın RS FM'de yaptığı "bidebunudinle" ile İsmail Saymaz ve Akif Beki ile birlikte hazırladığı "Söylemesi Bizden" programları Ahmet Davutoğlu'yla prgoram yapmalarının ardından yayından kaldırıldı.

Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz, dün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu konuk etmiş ve gündeme ilişkin sorular sormuşlardı. 

Youtube'dan yayınlanan programın ardından Yavuz Oğhan'ın RS FM'de tek başına yaptığı "bidebunudinle" ile 3 gazetecinin birlikte gündemi değerlendirdiği "Söylemesi Bizden" proramına son verildi

Yavuz Oğhan, programların yayından kaldırıldığını Twitter hesabından "Türkiye’de hiçbir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile @makifbeki ve @ismailsaymaz la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil" notuyla duyurdu. 

İsmail Saymaz da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "SETA raporunun “gereği” yapıldı. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile söyleşi yaptığımız için RS FM, Yavuz Oğhan ve Akif Beki ile birlikte hazırladığımız ‘Söylemesi Bizden’ programını sonlandırdı" dedi.

Akif Beki ise şunları kaydetti:

"Ben 'SETA raporu' diyeyim, gerisini siz anlayın. Bu kaçıncı tur, biz kovulmaktan sıkıldık hedef gösterenler kovdurmaktan sıkılmadı."

 Ahmet Davutoğlu da programlara son verilmesine Twitter hesabından tepki gösterdi. 

Davutoğlu'nun tepkisi şöyle oldu:

"Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu @yavuzoghan @makifbeki ve @ismailsaymaz ‘ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiç bir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları