loading
close
SON DAKİKALAR

Ahmet Hakan, "ayrımcılık yapan CHP'li belediyeler ayıp ediyor demişti" Efeler Belediyesinden açıklama, "Hiçbir ücret ödemeden" aldık dağıttık

Ahmet Hakan, "ayrımcılık yapan CHP'li belediyeler ayıp ediyor demişti" Efeler Belediyesinden açıklama, "Hiçbir ücret ödemeden" aldık dağıttık
Tarih: 13.04.2020 - 18:00
Kategori: Yerel

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Vatandaşlar ekmek ile beraber gazete dağıtılması için istekte bulunmuştu. Ahmet Hakan da köşesinde "ayrımcılık yapan CHP'li belediyeler ayıp ediyor" demişti, Efeler Belediyesinden açıklama geldi; "Hiçbir ücret ödemeden" aldık dağıttık.

Ahmet Hakan'a cevap CHP'li Efeler Belediyesi başkanı Mehmet Fatih Atay'dan geldi. Efeler Belediye başkanı M. Fatih Atay imzalı açıklamada;

"KAMUOYUNA DUYURULUR

İçişleri Bkanlığı'nın almış olduğu karar ile 10/04/2020 tarihinde saat: 22.00 civarı sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Efeler halkının ve Sözcü ile Korjusuz gazete sahiplerinin isteği üzerine vatandaşların gazetelere ulaşamamış olması nedeniyle Efeler ilçemizde bulunan dağıtım şirketinin elinde kalan gazeteleri Efelerli vatandaşlarımıza ulaştırmak için "HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN" aldık.

Başkabir gazete sahibinin gazetelerini "Ücret ÖDEYEREK" dağıtmamızı istemesi talebini kabul etmedik.

Bazı yayın organlarında yer alan Sözcü ve Korkusuz gazetelerini satın alarak dağttığımız iddiaları tamamen asılsızdır. Bir daha sokağa çıkma yasağı olduğu taktirde yerel gazetelerde dahil olmak üzere, gazete sahiplerinin gazeteleri halka ulaştırabilmeleri için Efeler Belediye'ine vermeleri halinde here gazeteyi halka ulaştırmayı görev biliyoruz

Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Ahmet Hakan köşeşinde ne demişti;

AYRIMCILIK YAPAN CHP'Lİ BELEDİYELER AYIP EDİYOR

Ben burada tüm gazeteler için yetkililere açık çağrı yaparken...
Bazı CHP’li belediyeler...
Sadece bir gazetenin dağıtım işini resmen üstlerine almışlar.
*
Gözlerime inanamadım!
*
CHP’li belediyelerde çalışan işçiler, sadece tek bir gazetenin dağıtım görevlileriymiş gibi çalıştırılıyorlardı. Belediye araçları, sadece tek bir gazetenin dağıtım araçlarıymış gibi sokaklarda gezdiriliyordu.
*
Dertleri “Vatandaşa gazetesini ulaştıralım” falan değildi ha!
Tek dertleri vardı:
Vatandaşa bizim kafadaki gazeteyi ulaştıralım.
*
Yahu bu belediyeler değil miydi...
Ayrımcılık yapmayacaklarına söz veren? Herkesi kucaklayacaklarına yemin eden? Kimseye iltimas geçmeyeceklerini vaat eden?
*
Beşiktaş, Avcılar, Eskişehir, Muğla, Çankaya, Yenimahalle, Karşıyaka, Konak gibi bu işin başına çeken belediyelerin başkanlarına sesleniyorum:
*
Kendi kafanıza uygun gazeteye belediyenin imkânlarını seferber ederek çok büyük bir ayrımcılığa imza attınız ve çok büyük ayıp ettiniz. Bu ayıba derhal son veriniz.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları