loading
close
SON DAKİKALAR

Akhisarspor'da Yılmaz Vural dahil 11 ismin testi pozitif çıktı

Akhisarspor'da Yılmaz Vural dahil 11 ismin testi pozitif çıktı
Tarih: 20.06.2020 - 11:07
Kategori: Spor

Akhisarspor, koronavirüs şokuyla sarsıldı. Teknik direktör Yılmaz Vural ve 3 futbolcu dahil 11 ismin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kamuoyunda tartışmalara neden olan ancak TFF’nin tüm itirazlara rağmen başlattığı liglerde koronavirüs haberleri gelmeye başladı.  Daha önce antrenman döneminde takıma yapılan iki testin sonuçlarının da negatif çıktığı yeşil-siyahlılarda, dün yaptırılan testlerde 67 yaşındaki teknik direktör Yılmaz Vural, teknik heyet, çalışanlar ve 3 futbolcu dahil 11 isimde koronavirüse rastlandı.

Büyük şok yaşayan Akhisar, Futbol Federasyonu’yla temasa geçerek yeniden test yaptırdı.Test sonuçları yine pozitif çıkarsa TFF’nin, Bornova Stadı’nda yarın saat 20.00’de oynanması gereken maçı erteleme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Akhisarspor, TFF 1’inci ligde üst sıralarda yer alıyor. Süper Lig’e çıkma yolunda mücadele veren Manisa temsilcisi koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasıyla şok yaşadı.

Akhisar’da tüm takımın evlerinde 14 gün karantinaya alınma ihtimali de var. Takımda 3 futbolcunun testinin pozitif çıktığını doğrulayan Başkan Fatih Karabulut, “Test sonuçlarına göre 3 futbolcumuz pozitif çıktı.Özel olarak doğrulamak için ikinci testi yaptırdık. Sonuçlarını bekliyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü ve Futbol Federasyonu’yla temas halindeyiz” açıklamasını yaptı.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları