loading
close
SON DAKİKALAR

AKP Antalya'da sürpriz yapmadı

AKP Antalya'da sürpriz yapmadı
Tarih: 15.12.2013 - 08:19
Kategori: Siyaset

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Menderes Türel olduğunu söledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayını AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel olarak açıkladı. İl Başkanlığı'nca Expo Center Fuar Alanı'nda düzenlenen yemekte konuşan Başbakan Erdoğan, Antalya'da bugün tarihi günler yaşandığını söyleyip, "Yeni bir dönemin kapılarını bu akşam aralıyoruz" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Türel, 28 Mart 2004 seçiminde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş, 29 Mart 2009 seçimde rakibi CHP'li Mustafa Akaydın'a karşı kaybetmişti. Türel, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde milletvektili olmuş, 30 Eylül 2012'de ise Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. Menderes Mehmet Tevfik Türel, evli ve 2 çocuk babası.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayının ilanıyla birlikte 81 ilin belediye başkan adaylarının açıklamasının tamamlandığını belirten Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından şu ifadelerle AKP Genel Başkan Yardımcısı Türel'i sahneye davet etti: "Antalya'ya yabancı olmayan, Antalya belediyeciliğini gayet iyi bilen, inandığımız, güvendiğimiz, yerel hizmetlerde genel başkan yardımcım olarak Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcım Menderes Türel. İnşallah 30 Mart akşamı Antalya'mızda bir milat olacak. Buna inanıyoruz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları