loading
close
SON DAKİKALAR

AKP-Cemaat kavgasına, 'Hakan Fidan arabulucu olsun' isteği!

AKP-Cemaat kavgasına, 'Hakan Fidan arabulucu olsun' isteği!
Tarih: 09.12.2013 - 13:59
Kategori: Siyaset

Dershane tartışmalarının giderek başka mecralara taşındığı uyarısını yapan Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, AKP ile Cemaat arasında arabulucu olarak önerdi...

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, Gülen Cemaati ile AKP'nin arasındaki kavganın iki tarafa daha fazla zarar vermemesi için MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı arabulucu olarak önerdi.

AKP diliyle yazısını kaleme alan Abdulkadir Selvi, "Öğrendim ki hocam, sizin de ağlamaktan gözleriniz şişmiş. Bilin ki sizde gözyaşları, bizde kalbimize damlayan kan damlaları oldu. İçinden çıkamadık hocam. Mevlana'nın gönül dili yerine Ergenekon'un tehdit dilini kullanır olduk" ifadelerini kullandığı yazısında, "Bilin ki dershane tartışması giderek farklı mecralara taşıyor" uyarısını yaptı.

FETHULLAH GÜLEN'İN AYIBINI BİLDİĞİ DEVLET BÜYÜĞÜ KİM? İŞTE O SÖZLER...

Selvi, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Arabuluculuk yapabilecek olan insanlar da bir mekanizma tarafından kısa sürede tasfiye ediliyor. Bir güç iki tarafı kavga ettirmek için, elinden gelen her şeyi yapıyor. Adım adım üzerimize doğru gelen dehşetli tehlikeyi görüyoruz. Sizin de gördüğünüzden eminim.

Haddime değil ama bu yara daha fazla enfekte olmadan bir mekanizma oluşturulabilir. İsmi istismar konusu yapılmasın ama çözüm süreci gibi bir şey. İsmini siz koyun.

Bu konuda uluslararası bir unvanı olan, nükleer görüşmelerde görev yapmış, çözüm sürecinin önemli ismi MİT Müsteşarı Hakan Fidan olabilir.
7 Şubat'tan dolayı Hakan Fidan ismi üzerinde bir çekinceniz olursa, şu ya da bu olur demek bana düşmez. Siyasi, bürokrat ya da bir gönül adamı. Onu siz belirlersiniz. Benim tek derdim bu işten cemaatin de AK Parti 'nin de daha fazla zarar görmemesi. Aslında birçok hamiyet sahibi gibi benim gönlümden geçen ne biliyor musunuz?

Memleket denilince gözlerinizin dolduğunu biliyorum.

Ağlamaktan gözlerinizin şiştiği, 'Her gün sırtımdan bir hançer yiyorum' diye hayıflandığınız şu günlerde, Peygamberimiz'in vefatından sonra Hazret-i Ebubekir'in gösterdiği dirayete benzer bir şekilde dönüp başımıza gelseniz hocam.

Sizin orada olmanız bazı komplo teorilerine de yataklık ediyor. Ne olur hocam, gün bu gün. İş şirazesinden çıkmak üzere. Türkiye'ye dönün artık."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları