loading
close
SON DAKİKALAR

AKP İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala öldürüldü

AKP İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala öldürüldü
Tarih: 16.04.2020 - 11:28
Kategori: Yaşam

AKP Rize Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala, görüşme talebini defalarca reddettiği Savaş Dalançıkar tarafından silahla yaralandı ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Fındıklı ilçesinde meydana gelen olayda Gamze Pala isimli bir kadın, kendisine aşık olan Savaş D. ile görüşmeyi kabul etmedi. Uzun süre peşinde koştuğu kadını saplantı haline getiren Savaş D., dün akşam saat 22.00 sularında Pala'ya silahlı saldırıda bulundu.

AKP İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Savaş D., kurşunların genç kadına isabet etmediğini görünce bu kez cebinden çıkardığı bıçak ile boğazını keserek öldürdü. Saldırgan Savaş D. olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

FINDIKLI BELEDİYESİ: ÜZGÜNÜZ, ÖFKELİYİZ, YASTAYIZ

Gamze Pala’nın sokak ortasında öldürülmesine tepkiler yağıyor. Fındıklı Belediye Başkanı CHP’li Ercüment Çevratoğlu ‘üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız’ başlığı ile yaptığı sosyal medya paylaşımda bir kadın cinayetinin ilk kez ilçelerinde yaşandığını belirtti. Çevratoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu kez de kadın cinayeti belki de ilk kez maalesef ilçemizde yaşandı.Yurttaşımız, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, öğretmenevi çalışanı Gamze Pala, daha öncesinde de defalarca reddettiği sapkın bir alçak tarafından vahşice katledildi. Katil, emniyet güçleri tarafından olay yerinde suç aletleriyle birlikte yakalandı. Yaşanan cinayeti bir kez daha lanetliyoruz. Yurttaşımızın yakınlarına, sevenlerine ve tüm Fındıklı halkına başsağlığı biliyoruz. Fındıklımız, tüm yurttaşlarımızın eşit ve özgürce yaşadığı bir yerdir. İlçemizde, gerici, kadın düşmanı katillerin yeri yoktur. Tüm Fındıklı halkıyla birlikte davanın takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz. Başımız sağolsun."

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları