loading
close
SON DAKİKALAR

AKP ve CHP'den operasyon açıklaması

AKP ve CHP'den operasyon açıklaması
Tarih: 14.12.2014 - 11:56
Kategori: Siyaset

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Bu bir darbe sürecidir' derken, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'Yapılan işlemin sonucunu göreceğiz' diye konuştu.

AKP ve CHP'den 14 Aralık operasyonuna ilişkin açıklamalar yapıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Bu bir darbe sürecidir' derken, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'Yapılan işlemin sonucunu göreceğiz' diye konuştu. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da 'Yanlış yapan bedelini öder' dedi.

Kılıçdaroğlu, "Şu anda yaşadığımız süreç sağlıklı işleyen demokrasilerde yaşanan süreç değidir. Darbe sürecidir. Mazlumun kimliği sorulmaz. Biz her zaman mazlumların yanındayız. Sabahın köründe gazetecilerin gözaltına alınması gazetelere, televizyonlara baskın yapılması ne olursa olsun kabul edeceğimiz bir durum değil” dedi.

KURTULMUŞ: SONUCU GÖRECEĞİZ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, operasyonun teferruatını ve hangi gerekçelerle yapıldığını şu an bilmediğini söyledi. Herkesin duruma bakacağını ifade eden Kurtulmuş, "Yapılan işlemlerin sonucunu göreceğiz. Bir şey söylemeyi bu aşamada uygun görmüyorum" dedi.

MÜEZZİNOĞLU: YANLIŞ YAPAN BEDELİNİ ÖDER

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu belirterek, "Gerekli değerlendirmeleri süreç içerisinde zaten kamuoyu da yapar. Yanlış yapan yanlışının bedelini öder. Ama şu anda daha çok yeni haberler, bakalım" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları