loading
close
SON DAKİKALAR

AKP ve Perinçekler aynı hizada

AKP ve Perinçekler aynı hizada
Tarih: 08.04.2016 - 10:50
Kategori: Siyaset

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanına yönelik sözlerine Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek'ten tepki geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanına yönelik sözlerine  Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek'ten tepki geldi. Perinçek, "Bunun özrü yoktur, bu tür siyasetçilerin görevden çekilmesini talep ediyorum’’ dedi.

Perinçekler bildiğiniz gibi, iktidar ve güç yanında mağdur edebiyatıyla yollarına devam ediyor... Eşi Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in ''Vatan savaşını kazanmak için AKP hükümetini ve Tayyip Erdoğan'ı yanımızda mı tutmalıyız? Yoksa düşmanın yanına mı itmeliyiz? Daha basit soralım; vatan savaşını Tayyip Erdoğan düşman tarafında olsa mı daha daha kolay kazanırız? Yoksa Türkiye tarafında olsa mı? ..."   yazısı sonrası Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek de çocuk istismarı konusunda 'bir kereden bir şey olmaz' diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun önüne yatarak Kemal Kılıçdaroğlu'na içinde bulunduğu çizgiden ''Bu tür siyasetçilerin görevden çekilmesini talep ediyorum’’ diyerek saldırdı.

İşte Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek'in sabah.com.tr 'ye yaptığı açıklamalardan satır başları..

''KADINI MALZEME OLARAK GÖRÜNCE BU TÜR ŞEYLERE YOL AÇABİLİYOR''

Bu olaya iki noktada çok büyük tepki duydum. Birincisi kadın siyasetçi olarak, siyaset artık laf yetiştirme Karagöz-Hacivat durumuna geldi. Türkiye'nin bu kadar sorunları varken laf cambazlığına hakikaten büyük tepki gösteriyorum. İkincisi de kadın yazar olarak, kadının bu konuda siyasette malzeme yapılmasına zaten öteden beri çok tepkiliyiz, ilk kullanana da son kullanana da... Sn. Kılıçdaroğlu diyor ki ''o sözleri ilk karşı taraf kullandı'' neden ben kullanmıyorum öyle bir şeyi? Kadını malzeme olarak görünce siyasette bu tür şeylere yol açabiliyor.

''BUNUN ÖZRÜ YOKTUR, BU TÜR SİYASETÇİLER GÖREVDEN ÇEKİLMELİ''

Çözümsüzlükten, siyaset üretilemediğinden bu tür şeylere başvuruyorlar. Türkiye'nin önündeki sorunlara çözüm üretilemedikleri için ancak böyle laf atmayla siyaset yapabiliyorlar. Bu hem siyaseten hem kadını zedelemesi bakımından çok ayıptır. Bunun da hiçbir özrü yoktur. Bu tür bütün siyasetçilerin görevden çekilmesini talep ediyorum. Türkiye'nin sorunlarına çözüm bulacak, buna kadaına şiddette dahil çözüm üretecek siyasetçilerin gelmesi mecburiyettir.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları